Inspiratie: een mooi bureau in je interieur

Met een goed bureau kun je aangenaam werken in je eigen huis. Of het nou gaat om studeren, werken als zelfstandige ondernemer of om het uitoefenen van je hobby – een bureau kan eigenlijk niet meer ontbreken. In dit artikel geven we inspiratie hoe je dit meubelstuk op een mooie manier in je interieur kunt verwerken.

Duo bureau

Met dit stijlvolle duo bureau tover je een kleine kamer om tot een echte home office. Er is genoeg ruimte om met z’n tweeën aan de slag te gaan. Met deze ruime opzet zit je elkaar niet in de weg en kun je je goed concentreren op je eigen werk. Ieder persoon kan zijn hoek naar eigen smaak inrichten. De ene heeft misschien meer opbergruimte nodig en de andere houdt bijvoorbeeld meer van accessoires. Met een duo bureau kun je beide wensen in vervulling laten gaan.

Pallet bureau

Een pallet bureau is een leuk DIY project. Het is eenvoudig te maken en het eindresultaat ziet er al snel mooi uit. Plaats een wit bureaublad op de pallets voor een moderne en frisse look. Dit staat erg goed bij een Scandinavisch interieur!

Onder de trap

Vaak weten mensen niet wat ze moeten doen met de lege ruimte onder de trap. Het lijkt in eerste instantie een hele onhandige plek, maar toch is niets minder waar. Je kunt er in de meeste gevallen prima een bureau onder zetten. Op de bovenstaande afbeelding zie je dat de stijl van de trap en het bureau op elkaar zijn afgestemd. Hierdoor vormt alles een mooi geheel.

Achter een wandje

Heb je geen kamer over voor een kantoor? Zet het bureau dan gewoon in de woonkamer. Je kunt het gedeelte afscheiden met een laag muurtje. Hierdoor lijkt de kamer niet meteen kleiner, maar creëer je toch twee verschillende ruimtes. Dit is ook een geweldige oplossing voor een studentenkamer of een studio appartement.

Tafel als bureau

Het is niet altijd nodig om een duur bureau aan te schaffen. Soms werkt een kleine eettafel ook prima. Misschien kun je wel een leuke tafel kopen in een tweedehands winkel. Deze ziet er met een likje verf weer uit als nieuw. Hiermee kun je een hoop geld besparen.

In de slaapkamer

Een bureau in de slaapkamer is ook een optie. Zolang je kiest voor een simpel design zal het niet storend ogen. Zorg er wel voor dat je alle belangrijke papieren goed opbergt en niet zomaar laat rondslingeren tussen de kussens of de vuile was.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply