Inspiratie voor een kleurrijk terras

Wil je zelfs tijdens het sombere, grauwe weer een zomers gevoel krijgen? Geef dan het terras een kleurrijke make-over! Door gebruik te maken van opvallende kleuren, krijgt de buiten zithoek direct een vrolijke uitstraling. Hieronder delen we een aantal voorbeelden in verschillende stijlen. Zo kun je na het opdoen van wat nieuwe inspiratie je terras inrichten en restylen.  

Inrichting terras met gekleurde accessoires

We beginnen met een toegankelijk en vrij ingetogen voorbeeld. Je ziet een ruim terras met een luxe loungeset als basis. De kleurrijke touch is toegevoegd door middel van accessoires. Lichtblauw en zacht geel spelen hierbij de hoofdrol. De kleurencombinatie is lekker zomers, maar niet meteen te opvallend. Op deze manier kun je een groot terras inrichten met een stijlvolle én fleurige twist.

Kleurrijke tuin met gele muur

Ben je niet bang om een statement te maken? Ga dan aan de slag met fel gekleurde buitenverf. Schilder de muur bij het terras geel of geef de schutting een likje verf. Het effect is geweldig! Qua tuinmeubelen en decoratie kun je het verder heel simpel houden. Leg de nadruk hierbij liever op mooie materialen dan op nog meer felle kleuren.

Moderne tuin terras inspiratie

Spreekt de minimalistische en moderne uitstraling van jouw tuinset je niet zo aan? Dan kun je deze pimpen met gekleurde kussens. Besteed daarnaast wat extra aandacht aan alle planten en bloemen in de tuin. Op de bovenstaande afbeelding zie je dat er vooral gebruik is gemaakt van groen – zowel bij de beplanting als bij de kussens.

Klein terras inrichten met kleurrijke kussens

Je kunt altijd een terras gezellig inrichten met kleurrijke kussens. Hoe groot of klein het ook is! Als je verder weinig gebruik maakt van kleur, mag je best experimenteren met verschillende tinten. Hierboven zie je dat oranje en blauw verrassend mooi bij elkaar passen. Er komen zelfs nog andere vrolijke tinten terug en er worden speelse prints met elkaar gemixt. Stap dus vooral eens uit je comfortzone om deze look te bereiken.

Overdekt terras inrichten met felle kleuren

Tot slot willen we je deze kleurrijke terras inrichting niet onthouden. Je vindt het verschrikkelijk of helemaal geweldig. We kunnen in ieder geval niet ontkennen dat het meteen een zomers gevoel naar boven brengt. Met deze opvallende kleurrijke inrichting maak je van ieder saai terras, dakterras of balkon een feestje! Wij zijn heel benieuwd: zou jij deze opvallende mix van kleuren op je eigen terras gebruiken?

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply