29

Zo haal je alles uit de Black Friday interieur deals

Aanstaande vrijdag (27 november 2020) is het weer Black Friday. Een trend die is komen overwaaien vanuit Amerika, maar inmiddels ook in Nederland niet meer weg te denken is. Op deze dag bieden allerlei winkels producten aan voor extreem lage prijzen. De kortingsacties en beste deals vliegen je om de oren. Zo ook bij de interieur winkels en webshops. Maar hoe kun je het maximale uit Black Friday halen als je meubels en woonaccessoires wilt scoren? Wij geven je 8 handige tips!

Tip 1. Wacht niet tot vrijdag

Hoewel Black Friday officieel pas op vrijdag begint, is het beter om nu al op onderzoek uit te gaan. Veel websites delen van tevoren op welke producten of categorieën er flinke korting wordt gegeven. Sommige winkels houden zelfs een zogenaamde Black Week sale. Dit kan al op maandag zijn begonnen.

Tip 2. Maak een uitgebreide wishlist

Het is heel handig om een uitgebreide wishlist te maken met spullen die je zou willen kopen. Noteer het merk en de naam van het product, schrijf erbij op welke website je het kunt vinden en zet de prijs erachter. Zo kun je eenvoudig de verschillende actieprijzen met elkaar vergelijken als je het product op een andere site tegenkomt. Aan het eind van je ‘onderzoek’ weet je precies waar je de beste deal kunt scoren!

Tip 3. Doe research naar de prijzen

Als je tijd over hebt, raden we aan om op te zoeken wat de prijs van een product was vóór de Black Friday sale. Soms gooien bedrijven de prijs vlak voor de sale omhoog, zodat de korting extreem hoog lijkt. Misschien ben je hierdoor zelfs duurder uit. Trap er dus niet zomaar in!

Tip 4. Vergeet Cyber Monday niet

Komt Black Friday eigenlijk helemaal niet goed uit? Dan kun je ook nog wachten op Cyber Monday. Het aanbod is op deze dag vaak kleiner, maar de kortingen kunnen daarentegen nog hoger zijn. Cyber Monday valt op de eerste maandag na Black Friday en Thanksgiving – 30 november.

Tip 5. Bedenk of je het écht nodig hebt

Alle lage prijzen zijn natuurlijk heel verleidelijk. Maar probeer tijdens het shoppen nog wel verstandige keuzes te maken. Koop alleen spullen die je écht nodig hebt of écht heel erg leuk vindt.

Tip 6. Ga voor kwaliteit

Gebruik Black Friday om hoogwaardige producten te kopen die normaal buiten je budget vallen. Als je investeert in kwaliteit, kun je er nog heel lang plezier van hebben.

Tip 7. Scoor alvast leuke kerstcadeaus

Denk tijdens Black Friday niet alleen aan jezelf, maar ook aan anderen. Het is de ideale dag om alvast wat leuke kerstcadeaus te scoren voor een aangename prijs!

Tip 8. Geef jezelf een limiet

Ben je bang dat je helemaal los gaat tijdens deze sale? Bepaal dan een duidelijk limiet en check tussendoor of je het maximale bedrag al hebt bereikt.

Lees ook: Goedkoop shoppen? 6 slimme tips voor koopjesjagers

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply