31

Geen paniek! 5 originele last minute kerstcadeau ideeën

Heb je nog geen kerstcadeaus in huis? Geen paniek! Wij geven maar al te graag een aantal leuke last minute ideeën voor kerstcadeaus. Hoewel al deze ideetjes vrij simpel zijn, weten we bijna zeker dat je er iemand heel blij mee maakt. Alle onderstaande cadeau ideeën zijn origineel en erg persoonlijk! Welke verrassing leg jij binnenkort onder de boom?

1. Koekjesmix in glazen pot

Wie wordt er nou niet gelukkig van koekjes? Een zelfgemaakte koekjesmix in een glazen pot is dan ook een superleuk kerstcadeau idee voor hem en haar. Misschien kun je zelfs een geheim familierecept op deze manier doorgeven. Hoe origineel is dat? Vergeet niet om het potje leuk in te pakken met een strik en een persoonlijk kaartje. Het is altijd een goed idee om extra aandacht te besteden aan de verpakking van het kerstcadeau. Dit maakt het geven én het openmaken een stuk leuker!

2. Zelfgemaakt mini ecosysteem

Kamerplanten zijn de laatste tijd erg populair. Nu kun je natuurlijk gewoon een plantje kopen in het tuincentrum, maar je kunt het ook op een andere manier aanpakken. Heb je wel eens gehoord van een mini ecosysteem? Dit is een klein terrarium waar planten in kunnen leven. En het leukste is dat je het helemaal zelf kunt maken! Je leest er alles over in dit DIY artikel: Zelf een mini ecosysteem maken.

3. Persoonlijk cadeau met foto’s

Er is niets persoonlijker dan een cadeau met foto’s. Je kunt er van alles mee bedenken! Stop je favoriete foto in een lijst, maak een slinger van polaroid foto’s, maak een fotoboek van het afgelopen jaar of laat gewoon een paar foto’s afdrukken die al jaren op je computer staan. Dit zijn geslaagde kerst cadeau ideeën voor mannen en vrouwen, voor jong en voor oud.

4. Cadeaubon met zelfgemaakte kerstkaart

Een cadeaubon is een ideaal kerstcadeau om last minute te kopen. Je kunt ze online bestellen of kopen in een postkantoor of de supermarkt. Denk aan een giftcard voor een winkel, een romantisch diner of een uitdagende activiteit. Combineer dit cadeautje met een zelfgemaakte kerstkaart voor een persoonlijke touch.

5. Versierde mokken, borden of potten

Zoek je een kerstcadeau voor een echte theeleut of koffieliefhebber? Koop dan een simpele mok en versier deze met verf of stiften. Laat je creativiteit maar helemaal gaan! Je kunt natuurlijk ook een paar borden of potten een make-over geven. Laat alles wel goed drogen voordat je het inpakt.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply