38

zelfmaakidee veertjeshanger

veertjeshanger

een DIY idee voor een veertjeshanger

Ben je gek op DIY ideeën en masking tape?? Dan wil je vast ook zo’n leuke veertjeshanger zelfmaken en ophangen in de tuin, de kinderkamer of ergens anders in huis? Ga maar snel aan de slag om het te maken. In een paar uurtjes tijd heb je deze hanger in elkaar gezet. Ik denk dat je het zelfs nog met je kinderen samen kunt maken. Een handig idee waar je niet veel voor nodig hebt….

boodschappenlijst veertjeshangerzelfmaker veertjeshanger

Zo maak je de veertjeshanger:
Stap 1: Leg alle spullen klaar. Heb je geen ijzerdraad op een klos, strip dan de sluiting van de vuilniszakken. Heb je geen klerenhanger, haal er dan eentje bij de stomerij. Heb je geen maskingtape, koop het dan bij Authentique Mignon.
Stap 2: scheur een stuk maskingtape af van 8-10 cm en plak in het midden het ijzerdraadje.
Stap 3: plak er een stuk maskingtape overheen en werk het uiteinde van het ijzerdraad af in een oogje.
Stap 4: knip een veertjesvorm uit en knip schuin ‘de haartjes’ erin.
Stap 5: maak zoveel veertjes als je mooi vindt.
Stap 6: knip het garen op lengte en knoop het veertje aan het uiteinde. Maak halverwege een knoopje of kraaltje aan het touwtje. Knoop het andere uiteinde aan de klerenhanger vast.

Klaar!

Maak je graag leuke DIY projecten? Misschien zijn deze ideeen dan wat voor jou: een cactussentuintje, spulletjespotjes, een naamslinger of een stappenplan om zelf een stempel te maken van een gum. Maar ook op mijn pinterest-bord kun je veel leuke ideetjes vinden. Zoek je nog meer ideeën om van kleerhangers iets te maken, dan moet je beslist even op stylemotivations kijken!

veertjeshanger detail

de veertjeshanger

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply