36

maak je eigen stempel

met een stempel kun je van alles versieren...

met een stempel kun je van alles versieren…

Ik heb ontdekt dat het maken van een eigen stempel helemaal niet zo moeilijk is, je moet vooral secuur en netjes werken. Verder moet je even goed nadenken over spiegelbeeld en wat je wel een niet wilt zien… Daarom maak ik het ontwerp op overtrekpapier, dan kun je je ontwerp ook van de andere kant bekijken!

een eigen stempel maken

Hier vind je een kleine tutorial voor het maken van stempels, zodat jullie het thuis ook eens kunnen proberen. Ik heb een stempel met ‘hartjes-regen’ gemaakt, leuk om met Valentijn te gebruiken…

een stap-voor-stap plan om zelf een stempel te maken.

een stap-voor-stap plan om zelf een stempel te maken.

 

stationary

Ik ben dol op stationary, stempels, kaarten, draadjes etc. etc. Ik heb een hele schatkamer vol liggen met mooie vondsten. Soms liggen ze er een jaar en ineens weet ik waarvoor ik  het kan gebruiken… Sommige zaken worden dagelijks gebruikt, dan bedoel ik de masking tape, de stempels en mijn draadjes. Mijn dochter kan er ook wat van…. dus samen zijn we uren zoet. Nu hebben we er dus een nieuwe stempel bij en kunnen we heel wat kaartjes, kadootjes en labels opleuken.

de hartjes regen voor Valentijnsdag

de hartjes regen voor Valentijnsdag

waar kun je alles kopen?

De gum kun je bij de Hema kopen en de rest kochten wij bij het Hobbyhuis .

Bewaren

Show Comments

2 Comments

  1. Marike 31 januari 2013
  2. Petra 31 januari 2013

Leave a Reply