Tipi tent in huis: 6 voorbeelden

Het is je vast niet ontgaan dat er steeds vaker tipi tenten opduiken in het interieur. Je ziet het bij (online) woonprogramma’s, in tijdschriften en interieurblogs. Waar eerst de tipi tent voor je kat een hele grote trend was, zie je het nu vooral terugkomen als kleine tipi tent voor kinderen. Ben je benieuwd of het ook iets voor jou is? Bekijk de 6 onderstaande voorbeelden en oordeel zelf!

1. Scandinavische tipi tent in baby kamer

De tipi tent in Scandinavische stijl is waarschijnlijk de populairste variant. Het tentje is gemaakt van een stof met zwart-wit patroon waar lichte houten stokken van de constructie bovenuit steken. Door de eenvoud past het bij heel veel interieurstijlen. Altijd een goede keuze dus!

2. Gele tipi tent in kinderkamer of speelkamer

Een tipi tent als speeltent valt bij alle kinderen in de smaak. Het ene kind zal het gebruiken als rustige leesplek, terwijl de ander er juist de wildste fantasie verhalen in beleeft. Om de fantasie nog meer te stimuleren, kun je ook kiezen voor een echte wigwam tent of indianentent. Leuk voor een thema kamer!

3. Moderne tipi kindertent in woonkamer

Een moderne speeltent voor je kind misstaat ook niet in de woonkamer. Zolang je de kleuren en het patroon afstemt op het interieur, is het hele leuke decoratie. Zorg er alleen wel voor dat deze speelhoek geen grote rommel wordt. Dan is het ineens niet meer zo stijlvol.

4. Simpele speeltent in kinderkamer

Wil je een unieke en hippe kinderkamer inrichten? Dan kun je ook zelf een tentje in elkaar zetten. Het is helemaal niet moeilijk! Kijk maar naar het simpele model op de bovenstaande foto. Fleur het geheel op met een leuk vloerkleed, kussentjes en andere tipi tent accessoires.

5. Lichte tent voor kinderkamer en tienerkamer

Een tent is niet alleen geschikt voor kleine kinderen, maar ook voor tieners. Het is toch de perfecte plek om te chillen? Laat ze zelf bepalen welke kleuren en stof ze het leukste vinden. Dat is op deze leeftijd namelijk soms lastig in te schatten. Wit met een simpel patroon is in ieder geval een veilige optie!

6. Tipi tent voor studenten en volwassenen

Misschien denk je nu: Heel leuk zo’n kinder tipi tent, maar ik wil er zelf ook één! Geen zorgen, er zijn genoeg tenten verkrijgbaar voor volwassenen. Deze zijn vanzelfsprekend wat groter, maar nog steeds knus en romantisch. Zeker als je de tipi tent buiten zet op een zwoele zomeravond!

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply