Een stijlvolle tipi tent voor je kat

Hoewel het afgelopen donderdag internationale kattendag was, konden we het toch niet laten om vandaag nog een artikel te wijden aan deze mooie beestjes. We hebben namelijk een leuke tip waar jouw kat zeker gelukkig van wordt! En het staat ook nog eens heel mooi in je interieur. We hebben het over de katten tipi! Dit schattige kattenhuis in de vorm van een tent in verkrijgbaar in veel verschillende stijlen. Kijk maar eens naar de 6 onderstaande voorbeelden. Zit er ook een toffe katten tipi tent tussen voor jouw interieur?

View this post on Instagram

Santa was good to this little troll

A post shared by Olivia Crandall (@oliviacrandall) on

Kleine tipi tent voor kat

In steeds meer winkels kun je een stijlvolle katten tipi kopen. Het is niet alleen een fijne plek voor je pluizige vriendje, maar ook leuke decoratie voor in de huiskamer. Veel mooier dan die standaard kattenmandjes! Je kunt zo’n kleine tipi tent natuurlijk ook gebruiken voor andere huisdieren zoals een kleine hond of een konijn.

Bohemian tipi voor kat

Ben je gek op de Bohemian sfeer? Dan mag deze beige kleurige tipi niet ontbreken. Het is goed te combineren met een sfeervol vloerkleed en accessoires in verschillende bruintinten. Als je het hoekje ook gaat aankleden met kamerplanten, check dan wel even of deze niet giftig zijn.

Tipi in Scandinavische stijl

Werken in je thuiskantoor terwijl je kat je gezelschap houdt? Yes please! Deze tipi tent past perfect in een Scandinavisch interieur. Zowel het kleurgebruik als het eenvoudige design zorgt voor een hele stijlvolle look. De kleur van de stokjes komt zelfs terug in het bureau en de poten van de bloempot.

Katten tipi tent van hout

Natuurlijk kun je ook kiezen voor een moderne en minimalistische variant. Neem bijvoorbeeld deze tipi van hout. Op de zijkant zit zelfs een krab gedeelte wat de grote (en vaak nogal lompe) krabpaal kan vervangen. Super handig!

Zwarte tipi op kleedje

Een zwart tentje heeft een stoerdere uitstraling. Het valt extra op bij een witte muur en met een licht kleed eronder. De meeste katten zijn dol op een pluizig kleedje of een zachte deken. Koop er wel altijd eentje die je makkelijk kunt wassen in de wasmachine.

Katten tipi maken van karton

Naast tipi tenten van stof en hout, heb je ook exemplaren van karton. Deze tipi koop je als een soort bouwpakket. Na een middagje ouderwets knutselen heb je een eigen kartonnen tipi in elkaar gezet! Het is ook een tof en origineel cadeau voor echte kattenliefhebbers.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply