Tiny house inspiratie: klein & knus wonen

Klein wonen hoeft helemaal niet vervelend te zijn. Het is juist heel knus en gezellig! Sommige mensen kiezen er zelfs bewust voor om minimalistisch te gaan leven in een tiny house. Ben je benieuwd hoe dit ‘klein wonen’ eruit ziet? Bekijk de stijlvolle inspiratie beelden hieronder.

Tiny house met industriële details

Een klein huisje hoeft zeker niet altijd een schattige uitstraling te hebben. Je kunt er zelfs een hele stoere industriële touch aan geven. Kijk maar eens naar het bovenstaande voorbeeld. In deze kleine ruimte zie je veel zwarte metalen details terugkomen in combinatie met grijs en hout. Heel erg trendy op dit moment!

Wit en landelijk tiny house

Wist je dat je tegenwoordig ook een tiny house kunt huren voor een leuke prijs via droomparken? Dit is een hele leuke ervaring voor een weekendje weg. Kies bijvoorbeeld voor een wit huisje met een sfeervolle landelijke stijl. Ondanks het kleine formaat krijg je toch een luxe vakantiegevoel.

Tiny house met natuurlijke materialen

Natuurlijke materialen brengen ontzettend veel sfeer en warmte in een woning. Dus ook in een tiny house! Op de bovenstaande afbeelding zie je hoe mooi alle kleuren in elkaar overlopen. Het gebruik van kleine planten en rieten opbergmanden maakt het geheel nog iets persoonlijker.

Klein modern Scandinavisch huisje

Nog een bewijs dat tiny houses er heel modern uit kunnen zien. Dit kleine huisje ziet er werkelijk uit alsof het uit een boekje komt. Er is gekozen voor een Scandinavische stijl met hier een daar een speels kleuraccent. De houten balken bij het plafond geven de ruimte extra karakter. Er is meer opbergruimte gecreëerd door grote lades onder de bank te plaatsen. Erg handig!

Tiny house met visgraat vloer

Geef een kleine ruimte een chique twist met een houten visgraatvloer. Ben je toch een beetje bang voor het onderhoud? Kies dan voor een onderhoudsvriendelijke PVC vloer met houtlook en visgraatpatroon. Van een afstandje is dit net zo sfeervol als echt hout.

Klein wonen in de natuur

In een tiny house kun je je erg verbonden voelen met de natuur. Onder andere door een mooi uitzicht op een groen landschap of mysterieus bos. Daarnaast haal je buiten naar binnen door natuurlijke materialen te gebruiken en een aantal kamerplantjes neer te zetten. Kies hierbij voor een frisse witte basis zodat alle elementen goed tot zijn recht komen. Witte muren laten een klein huis bovendien een stuk groter lijken.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply