3 mooie rieten manden voor je interieur

Rieten manden zijn hip! Steeds vaker zie je manden terugkomen in interieur. De manden worden gebruikt om opbergruimte te creëren, als bak voor planten of gewoon als decoratie. Een rieten mand vind je in verschillende winkels en je kunt er alle kanten mee op qua styling. In dit artikel vind je diverse tips voor het stylen van een rieten mand in je interieur!

De rieten mand als plantenbak

Planten kun je heel erg goed kwijt in rieten manden. Je kunt diverse rieten manden met verschillende formaten samen combineren in een gezellige hoek. Of je plaatst één grote mand met een mooie hoge plant in de mand. Let er wel goed op dat je een plastic zak of een pot in de mand plaatst, want je wilt niet dat bij het water geven je mand en de grond nat maakt. Het materiaal waarvan een mand is gemaakt kan snel gaan schimmelen wanneer het vochtig wordt en dat is niet wat je wilt op je mooie vloer.

De rieten mand als opbergkist

Wellicht heb je kinderen in huis met een enorm assortiment aan kleurrijk speelgoed. Heel leuk, heel goed voor hun ontwikkeling en ze zijn lekker bezig: maar aan het eind van de dag is het ook leuk als je huis er een beetje stijlvol uitziet. Een grote rieten mand met deksel is hiervoor de perfecte oplossing: je huis ruimt lekker op, de mand is een goede verzamelplek voor al je speelgoed en je kunt de mand op een leuke manier decoreren in huis. Bij Houss vind je grote speelgoedmanden in diverse formaten. De manden zijn de perfecte manier van opruimen voor in huis!

De rieten mand ter decoratie

Een rieten mand in huis hoeft niet persé een doel te hebben. Je kunt een mandje ook neerzetten als onderdeel van je styling. Zet hem bijvoorbeeld naast je bank neer (dan kan je er gemakkelijk een afstandsbediening of controller van je game console in doen! Of misschien wel een plaid overheen hangen. Op deze manier is je bank fijn leeg en opgeruimd, maar heb je je benodigde accessoires toch bij de hand. Een mand in een hoek is ook een leuk idee, misschien in combinatie met een leuke poef of een krukje.

Op Pinterest vind je diverse voorbeelden van het stylen van een mand in je interieur. Wat is jouw favoriete manier? En waar gebruik jij manden voor in je huis?

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply