Subtiele woonaccessoire: een minimalistische klok in huis

Ben je nog op zoek naar een subtiele woonaccessoire om je interieur nét dat beetje extra te geven? Dan is een minimalistische klok misschien een goede optie! Een klok is om te beginnen heel functioneel en te gebruiken in iedere ruimte. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in allerlei vormen, formaten en kleuren. De subtiele accessoire is niet alleen perfect voor een modern interieur, maar ook te gebruiken bij allerlei andere woonstijlen. Van Scandinavisch tot retro. Hieronder delen we 6 mooie voorbeelden van minimalistische klokken. Wat is jouw favoriet?

1. Witte minimalistische wandklok

Dit voorbeeld is het bewijs dat een wandklok minimalistisch en elegant kan zijn zonder dat het saai oogt. Juist omdat het zo goed is gecombineerd met andere vormen van decoratie. Door de kleuren van alle woonaccessoires op elkaar aan te passen, vormt dit hoekje een mooi samenhangend geheel. Wit, goud en beige spelen de hoofdrol. Het ziet er direct heel stijlvol en chic uit.

2. Moderne vierkante klok

Een klok hoeft niet altijd aan de muur te hangen. Je kunt ook kiezen voor een moderne tafelklok die je eenvoudig kunt verplaatsen. Zo kun je blijven afwisselen met de posities en combinaties met andere woonaccessoires. Deze zwart-witte vierkante klok gaat heel goed samen met het zwarte dressoir en de witte vaas ernaast.

3. Zwarte klok met gouden wijzers

De gouden wijzers zorgen ervoor dat deze klok minimalistisch en chic oogt tegelijkertijd. Je kunt de wandklok aan de muur hangen, maar het is ook leuk om het nonchalant tegen de wand te laten leunen. Plak eventueel kneedlijm/kleefgum/poster buddies aan de onderkant om de klok veilig op zijn plaats te houden. Zorg er natuurlijk wel voor dat je het van de voorkant niet of nauwelijks ziet.

4. Rechthoekige tafelklok in goud

Deze rechthoekige gouden klok is een hele stijlvolle toevoeging aan het nachtkastje. Ondanks het minimalistische design brengt het toch meer sfeer in de slaapkamer. Het staat natuurlijk ook tof op een dressoir, bijzettafel, salontafel of een wandplank.

5. Retro klok en interieur

Ben je een liefhebber van de retro woonstijl? Ga dan voor een minimalistische klok met een subtiele retro touch. De tafelklok hierboven is daar een perfect voorbeeld van! Naast de tijd wordt ook de dag en datum erop aangegeven. Dit maakt het een handige klok voor in je thuiskantoor.

6. Minimalistische klok zonder cijfers

Een wekker zonder cijfers is een geweldig voorbeeld van een minimalistische klok. Het is misschien niet zo praktisch voor op het nachtkastje (zonder cijfers kun je ’s nachts de tijd lastig aflezen), maar wel een hele moderne accessoire voor in je interieur.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply