30

Stoere zwarte kranen in de keuken en badkamer

Zwarte elementen in huis zijn gewaagd, maar tegelijkertijd stoer en stijlvol. Ben je niet meteen overtuigd? Dan kan een beetje inspiratie altijd helpen. Hieronder delen we 6 mooie voorbeelden van zwarte kranen in de keuken en badkamer. Een zwarte kraan is onder andere geschikt voor de moderne, minimalistische en industriële woonstijl. Wij zijn benieuwd welk inspiratiebeeld jou het meeste aanspreekt!

Zwarte wastafelkraan met bijpassende waskom

We hebben het al eens eerder gehad over de kleur zwart in de badkamer. Omdat een complete zwarte muur vrij heftig is, kan een zwarte badkamer kraan een goede tussenstap zijn. Deze kun je eventueel combineren met een bijpassende zwarte waskom. Een wastafel die bovenop het blad of meubel wordt gemonteerd heeft een hele moderne uitstraling. Tip: Let bij het aanschaffen van de wastafelkraan goed op het formaat. Er moet genoeg ruimte zijn om je handen te kunnen wassen of een groot glas water te vullen.

Zwarte keukenkraan bij marmer aanrechtblad

Ook een keukenkraan in het zwart is een echte eyecatcher. Zeker als je het plaatst in een complete witte keuken! Op de bovenstaande afbeelding zie je dat de stoere kraan wordt gecombineerd met een chic keukenblad van marmer. Wil je het geheel nog luxer maken? Kijk dan eens naar een zwarte Quooker kraan met kokend en/of bruisend water.

Moderne inbouwkraan in zwart

Een inbouwkraan heeft een minimalistische look en is heel eenvoudig schoon te maken. Uiteraard zijn deze modellen ook verkrijgbaar in het zwart. Het geeft een eenvoudige witte wasbak meteen een vernieuwde en stoere uitstraling!

Mat zwarte kraan met zilveren detail

Wil je de zwarte kraan in de keuken nét dat beetje extra geven? Kies dan voor een design met zilveren (of gouden of koperen) details. Deze subtiele toevoeging zorgt toch voor een heel ander resultaat. Laat dit materiaal ook op andere plekken in de keuken terugkomen om zo een mooi geheel te vormen.

Vrijstaande zwarte kraan in badkamer

Heb je ruimte voor een echte blikvanger in de badkamer? Kijk dan eens naar een vrijstaande kraan in het zwart. Deze kun je naast de wastafel of naast het bad plaatsen. Op de bovenstaande foto zie je hoe gaaf het effect is.

Ingebouwde badkraan in zwart

In een kleine badkamer kan een ingebouwde zwarte badkraan juist goed van pas komen. Dit neemt heel weinig ruimte in beslag, maar het ziet er wel trendy en stoer uit. Heb je een douche in plaats van een bad? Kijk dan eens naar een mooie zwarte douchekraan.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply