36

Stoer en gewaagd: zwart in de badkamer

Zwart in de badkamer: durf jij het aan? Het is erg gewaagd en zonder twijfel heel stoer. Maar wist je ook dat je er ontzettend veel verschillende kanten mee op kunt? Van modern en minimalistisch tot zelfs een landelijke sfeer. Wij laten het allemaal zien in deze blogpost! Welke zwarte badkamer past er het beste bij jouw persoonlijke stijl?

Badkamer tegels zwart en Portugees

Zwarte badkamertegels hoeven zeker niet eenvoudig of saai te zijn. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een hexagon tegel (zeshoekig) met opvallende witte voegen. Dit is speels en modern tegelijk! Voor wat meer sfeer kun je het zelfs combineren met Portugese badkamertegels op de vloer. Dit is een verrassend goede match, zoals je op de bovenstaande Instagram foto kunt zien.

Badkamer zwart marmer

Een zwart badkamermeubel op een witte achtergrond valt zeker op. Bij deze ruimte is er gekozen voor een marmer look voor een luxe uitstraling. Je ziet het terugkomen in het wastafelmeubel, de vloer en zelfs de ruime inloopdouche. Een zwart plafond geeft het nog een extra stoere look. Dit kun je prima doen als de badkamer groot en hoog genoeg is!

Witte badkamer met zwart sanitair

Wat vind je van deze opvallende zwart wit badkamer? De hele basis van de ruimte is wit, maar alle badkamer accessoires, het sanitair en de badkamer meubels zijn zwart. Zelfs het toiletpapier! Op deze manier creëer je een heel duidelijk contrast.

Inloopdouche zwart frame

Het is je vast niet ontgaan dat een douchewand met zwart stalen frame ontzettend populair is op dit moment. Door de huidige douchedeur te vervangen voor deze variant, krijgt je badkamer meteen een andere look. Het is stoer, industrieel en trendy. En als je dan toch bezig bent, kies dan ook meteen voor een zwarte kraan en zwarte waskom.

Zwarte badkamer met planten

Een badkamer met zwarte muren gaat goed samen met de jungle trend. Je kunt de ruimte dus eenvoudig opfleuren met een aantal grote planten. Check wel even of jouw favoriete kamerplant geschikt is voor in een vochtige (en meestal donkere) kamer. Anders zijn kunstplanten natuurlijk ook nog een prima optie.

Zwarte landelijke badkamer

De landelijke interieurstijl bestaat niet alleen maar uit bruin en andere aardetinten. Ook met zwart kun je een toffe landelijke sfeer neerzetten! Kijk maar eens naar het bovenstaande voorbeeld. Het gaat vooral om het materiaalgebruik en de kleine details. Denk aan een zwarte radiator, een stoere badkamer kast van metaal en een donkere houten lambrisering.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply