42

Stoer behang in je interieur

Bij behang denk je misschien aan ouderwetse bloemenprints of een oranje retro patroon. Maar die tijd is voorbij. Behang is namelijk weer helemaal terug van weggeweest! In een modern jasje welteverstaan. Er zijn ontelbaar veel soorten en stijlen. In dit artikelen laten we een aantal stoere opties zien.

Grijze betonlook

Wie heeft er niet van gehoord? De betonlook. De laatste paar jaar is het steeds populairder geworden. Het materiaal wordt gebruikt voor keukens, vloeren en zelfs voor muren. Maar stiekem komt er bij zo’n grijze wand vaak helemaal geen echt beton aan te pas. Je kunt gewoon behangpapier kopen met zo’n print! Dat is net zo mooi en een stuk eenvoudiger. Tip: Bij Behangexpert hebben ze ontzettend veel gave soorten!

Onafgewerkte look

Sommige mensen houden van een rauwe en onafgewerkte look. Aangezien het zonde is om de originele muur helemaal toe te takelen, kun je ook een behangetje erop plakken. Het staat erg tof in een ruime slaapkamer met een minimalistische look. Als je meer houdt van een gezellige sfeer kun je deze stijl beter niet kiezen.

Bakstenen muur

Een bakstenen muur is juist heel geschikt voor allerlei woonstijlen. Van modern tot landelijk en alles ertussenin! Het ligt heel erg aan de rest van de inrichting. Behang met bruinrode stenen oogt namelijk best knus. Dit komt vooral door de warme kleur. Het staat prachtig met een compleet wit en grijs interieur. Daarnaast staat het super in een robuuste landelijke keuken. Kies voor natuurlijke materialen en accessoires om de look helemaal compleet te maken.

Versleten vintage

Vintage kan ook heel stoer zijn! Kijk bijvoorbeeld naar het bovenstaande beeld. De muur lijkt op een versleten vintage tapijt. Door de grijze ‘wassing’ krijgt het die rauwe en koele uitstraling. Je kunt dit prima combineren met kleurrijke meubels, maar ook met industriële elementen. Let er wel op dat het geheel niet te druk wordt. Het is best een opvallende print. Kies één wand uit die je met dit vintage patroon gaat behangen.

Vlakken en structuur

Het laatste behangsoort heeft iets weg van een betonlook. Toch ziet het er minder kil en strak uit. Dit komt door de structuur van het behang! Vooral van dichtbij kun je zien dat het materiaal veel zachter oogt. Het is dus een mix van stoer en huiselijk. Super leuk voor in een woonkamer of slaapkamer. Laat de verschillende grijstinten van het behang ook terugkomen in je interieur. Hierdoor trek je alles mooi naar elkaar toe!

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply