Heerlijk relaxen met een zitzak in huis

Even tijd voor wat ontspanning! Deze keer niet in het zonnetje in de achtertuin of op een terras, maar gezellig in je eigen woning. Vandaag delen we toffe ideeën voor het gebruiken van een zitzak in huis. Het is veel stijlvoller dan je misschien denkt! Bovendien is het een heerlijke ‘stoel’ om op neer te ploffen en te relaxen. Of het nou gaat om de woonkamer, de kinderkamer of een leeshoek – een zitzak is zeker een goede toevoeging.

Lounge zitzak in de woonkamer

Een echte lounge zitzak is een prima vervanging voor een relaxfauteuil. Het is misschien iets minder klassiek, maar zeker niet minder mooi! Je kunt tegenwoordig hele leuke zitzakken kopen met een bijzonder design of van een chic materiaal. Denk aan een (nep) leren zitzak of een variant met een unieke print. Kijk vooral naar de stijl van je woonkamer en zoek hier een passende bean bag bij.

Zitzak in de leeshoek

Hoe fijn is het om onderuitgezakt een goed boek te lezen? Een zitzak in de leeshoek is daarom een heel goed plan! Wil je ook samen met je (klein/oppas/buur) kind een boek kunnen lezen? Kijk dan eens naar een zitzak bank. Deze zijn extra breed en geschikt voor minimaal 2 personen.

Design zitzak in de kinderkamer

Een stijlvolle zitzak voor volwassenen is natuurlijk ook gewoon geschikt voor in de babykamer of kinderkamer. Dit grijze driehoek model past bij veel verschillende stijlen. Je kunt het bij de rest van de kamer betrekken door middel van een kussentje in een bijpassende kleur. Kijk maar naar het bovenstaande voorbeeld!

Voetbal zitzak voor kinderen

Ken je deze voetbal zitzak nog? Het ontwerp gaat inmiddels al heel wat jaren mee. En het is nog steeds ontzettend leuk! Tip voor de creatieve mensen onder ons: het is ook heel tof om zelf een hoes voor een zitzak te maken. Op deze manier kun je echt een uniek item maken voor in de kinderkamer of elke andere ruimte in je woning. Zoek zeker eens naar DIY inspiratie op internet!

Gekleurde zitzakken in het interieur

Met een zitzak kun je eenvoudig meer kleur toevoegen aan je interieur. Kies voor een sfeervolle, maar opvallende kleur als rood of paars. Of haal letterlijk het zonnetje in huis met een fel gele zitzak. De keuze is aan jou!

Vrolijke zitzakken in de speelhoek

De speelkamer is pas echt helemaal compleet als er een vrolijke zitzak in staat. Hier kunnen kinderen rustig zitten en naar muziek luisteren, een boekje lezen of samen spelen met vrienden.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply