26

Praktische & mooie desk organizers voor een opgeruimd bureau

In een nette en georganiseerde omgeving kun je veel beter werken. Het is dus een goed idee om jouw werkplek regelmatig op te ruimen. Dit gaat een stuk makkelijker met een praktische bureau organizer! Hiermee geef je alle spullen namelijk een vaste plek. Het bureau opruimen in je home office of een nieuw bureau inrichten op kantoor is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Houten bureau organizer

Deze desk organizer van hout is ontzettend handig. Door alle vakken kun je er eindeloos veel spullen in kwijt. Van boekjes en aantekeningen tot pennen en opladers. Door de afgeronde hoeken ziet deze organizer er ook nog eens heel mooi uit. Perfect voor in een ruimte met Scandinavische sfeer!

Modern bureau organizer design

Heb je wel eens gehoord van een pegboard? Dit is een gaatjesbord waar je zelf de ideale organizer van kunt maken. Door de kleine gaten in het hout of kunststof is het helemaal aan te passen naar jouw wensen. Vaak kun je er speciale accessoires bij kopen, maar met een paar simpele pluggen kom je ook al een heel eind! Combineer deze bureau organizer in het wit met een eenvoudig bureau zodat het geheel niet te rommelig oogt.

Wandrek als desk organizer

Een eenvoudige variant op het professionele pegboard is een simpel wandrek. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, vormen en formaten. Met een clipje kun je hier belangrijke noties ophangen of een inspirerend moodboard van maken. Ook leuk als decoratie!

Bureau organizer van zwart metaal

Moet je een heel klein bureau inrichten? Dan zijn uitgebreide organizers misschien niet zo handig. Deze nemen vaak een hoop ruimte in beslag. Kies daarom liever voor een simpele en compacte oplossing. Bijvoorbeeld een mandje of een klein rek van zwart metaal! Deze moderne industriële stijl is erg populair.

Hexagon wandplanken als organizer

Dit is weer een goed voorbeeld dat een organizer op je bureau niet alleen handig, maar ook mooi is. Er is gebruik gemaakt van zeshoekige wanddecoratie. Deze hexagon wandplanken kun je gewoon op het bureaublad neerzetten, bijvoorbeeld met een paar pennen erin. Bovenop heb je ook nog ruimte om dingen te displayen. Het is misschien niet zo functioneel als een echte organizer met vakjes of lades, maar het zorgt wel voor een georganiseerde uitstraling.

Bureaulade organizer

Heb je een bureau met lades? Dan kun je dit heel overzichtelijk maken door middel van kleine bakjes. Dit soort organizers koop je als complete set in de winkel. Je kunt ook je eigen berging even induiken. Vaak zijn er genoeg lege bakjes en doosjes te vinden in huis.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply