38

onze kleurrijke woonkeuken

de hond aan de kluif...

de hond aan de kluif…

Een poosje geleden kwam een fotograaf ons huis fotograferen. Ze heeft de woonkeuken, woonkamer en een slaapkamer gefotografeerd. Op een niet zo zonnige dag, kon Stefanie er toch zonnige foto’s van maken…

de eettafel

de eettafel

Zoals jullie zien heb ik er een kleurrijke woonkeuken van gemaakt. Ik ben dol op behang en kan vaak niet kiezen welke ik moet nemen. Dat heb ik opgelost door er gewoon een heleboel te gebruiken. Het zijn echte retro behangetjes, die je nog volop kunt krijgen. Zo kun je goed terecht bij de bonte kamer of bij swiet, maar als je goed zoekt kun je nog veel vinden!
Verder zijn we erg blij met ons sloophouten keukeneiland. Bijna alles past erin en als er visite is kun je tijdens het koken gewoon verder kletsen! Het betonnen blad is gegoten toen het erin stond. Dus het moet gewoon maar blijven… want eruit halen zal een klus worden.
Wil je nog meer plekjes van mijn huis zien? Dan kun je hier mijn leesplekje en hier mijn slaapkamer bekijken….

ons sloophouten kookeiland

ons sloophouten kookeiland

de retro behangetjes

de retro behangetjes

de koekkoeksklok

de koekkoeksklok

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply