39

mijn slaapkamer in beeld

 roosjeslamppjes aan het bed

roosjeslamppjes aan het bed

Vorige week heb ik een klein stukje van mijn huis in beeld laten zien. Mijn huis was namelijk mooi gefotografeerd door Stefanie Hodnik. Ik heb een hele verzameling foto’s van haar gekregen en zal zo elke week een stukje laten zien…. (nog 2 te gaan).
Ik zag dat jullie erg nieuwsgierig waren…. want het berichtje is ergerg vaak bekeken. Dus voor de nieuwsgierigen onder jullie, laat ik mijn slaapkamer dan ook maar eens zien.

een overzicht van de slaapkamer

een overzicht van de slaapkamer

Toen we dit huis uit 1929 kochten, moest er veel aangedaan worden. We hebben het dus flink verbouwd, een grote klus. We houden erg van deze plek, omdat het zo mooi aan de rivier de Linge ligt. We woonden eerst aan de overkant van de straat en hoopten ooit eens over te steken. Dat heeft niet eens zo lang geduurd… In de tijd dat kopen en verkopen nog best heel goed ging. Afijn… ik was vooral verliefd op de zolderkamer geworden. Toen we het kochten lag die echt helemaal braak, dus dat zou een klus worden. Toen we ruim een jaar hier woonden, hebben we de kamer helemaal opgeknapt, we hebben het afgetimmerd en geschilderd, een vloer gelegd en een wandje geplaatst. Dit wandje heb ik behangen als patchwork met echt retro behangetjes, een erg leuke klus om te doen! Het slaapt er echt heerlijk en het uitzicht is fantastisch. Elk jaargetijde heeft zo zijn charmes, dus iedere ochtend geniet ik van het uitzicht…

een klein tafeltje in de slaapkamer

een klein tafeltje in de slaapkamer

Ik heb nog even zelf een tweetal foto’s gemaakt. Eentje van ons uitzicht en eentje van onze kamergenoot. Wat kan die toch kwaad kijken…

ons fijne uitzicht over de Linge

ons fijne uitzicht over de Linge

 

onze kat Harrie

onze kat Harrie