35

Leuke decoratie ideeën voor een bruiloft

Wist je dat het vandaag de Internationale Dag van het Huwelijk is? Dit wordt ieder jaar op de tweede zondag van februari gevierd. In 2020 valt dat dus op 9 februari. Het leek ons daarom wel toepasselijk om een artikel te wijden aan het huwelijk. Hieronder delen we een aantal leuke ideeën voor bruiloft decoratie. De aankleding van een bruiloft is namelijk een belangrijk onderdeel! De meeste versieringen zijn eenvoudig zelf te maken. Je kunt er dus een uitgebreid Do It Yourself project van maken met vrienden en familie. Gezelligheid en een origineel eindresultaat gegarandeerd!

Originele bloemen decoratie voor bruiloft

Van deze bruiloft versiering wordt toch iedereen gelukkig? Het ziet er heel stijlvol, sfeervol en speels uit. Je kunt een vaasje in de vorm van een gloeilamp gebruiken, maar ook kleine flessen of andere originele vaasjes. Het is dus eenvoudig aan te passen naar de stijl van de bruiloft!

Wegwijsborden als wedding decoratie

Het is decoratief en functioneel tegelijk: wegwijsborden op je bruiloft. Bovendien is het makkelijke versiering om zelf in elkaar te knutselen. Het mooiste resultaat krijg je met stevige houten planken als basis en iemand met handlettering skills. Natuurlijk kun je dit soort wegwijzers ook kant-en-klaar kopen of speciaal voor je laten maken. Ook leuk om na de grote dag in je eigen tuin te zetten als aandenken!

Romantische versiering voor bruiloft buiten

Voor een bruiloft in de buitenlucht kun je speciale versiering regelen. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze prachtige setting. De gordijnen gaan helemaal op in de natuurlijke omgeving. De grote bloemstukken en romantische verlichting maken het perfecte decoratie voor een huwelijk. Je kunt hier superleuke foto’s maken!

Auto decoratie voor bruiloft

Vaak mag ook de trouwauto versiering niet ontbreken. Het hoeft helemaal niet ingewikkeld of uitbundig te zijn. Zoiets als het bovenstaande voorbeeld is al erg leuk! Zeker als de auto op zichzelf een echte blikvanger is.

Bruiloft decoratie in vintage stijl

Spreekt de vintage stijl jou wel aan? Dan is deze wand met fotolijstjes misschien een tof idee. Het is sfeervolle en persoonlijke versiering voor een huwelijk. Je kunt iedereen een tekst laten schrijven in de lijstjes, maar je kunt het ook gebruiken als menukaart of overzicht van dierbare herinneringen.

Mooie tafeldecoratie voor bruiloft

Met tafeldecoratie kun je werkelijk alle kanten op. Van minimalistisch tot helemaal over the top. Op de bovenstaande foto zie je natuurlijke versiering in combinatie met trendy servies. Wil je liever een chic tafelstuk maken voor bij het diner? Lees dan ons artikel: Zelf een bloemstuk maken voor een bruiloft.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply