36

bloesemtakken voor in je huis

bloesem

bloesem takken via tuinforum.be

Ik woon nog net in de Betuwe en daar zie je langzaam de bloesemtakken in de knoppen groter groeien. Het zal niet lang duren en dan zal het langzaam tot echte bloesem uitgroeien. Dan wordt het zo mooi bij ons in de boomgaarden, zo mooi dat er steeds mensen komen kijken naar de bloesem. Dat begrijp ik helemaal… ik geniet er ook altijd met volle teugen van.

Bloesem staat mooi aan de bomen, maar het is ook erg mooi in huis. Je kunt de bloesemtakken afknippen en in een vaas of een fles zetten. Het duurt even voor ze dan gaan bloeien, maar als ze bloeien.. ruiken de bloemen heerlijk en krijg je een echt lentegevoel.

Jammer genoeg bloeit de bloesem niet heel lang. Wil je het lentegevoel wat langer vasthouden, dan zijn er meer mogelijkheden voor langdurige bloesem. Je kunt bijvoorbeeld bloesem stickers op je muur plakken, of je kunt bloesem-behang bestellen, je kunt foto’s mooi neerhangen of je kunt zelf bloesem van papier maken… Er zijn zoveel zelfmaak-ideetjes op bloesem je huis in te krijgen, ik heb er vorig jaar ook een aantal op een rij gezet, lees maar… Maar hieronder nog meer ideetjes op een rij! Heb je nog een aanvulling, een goed idee of een mooie foto.. dan hoor ik het graag!

bloesem

magnolia in een vaas via de peppels foto’s

bloesem foto's op een rij inspiratie via etsy

bloesem foto’s op een rij inspiratie via etsy

bloesem behang waar je je eigen patroon los kan pulken via hannanyman

bloesem behang waar je je eigen patroon los kan pulken via hannanyman

muursticker bloesem via love for deco

muursticker bloesem via love for deco

bloesem om zelf te knippen via exexp

bloesem om zelf te knippen via exexp

bloesem

bloesem om zelf te maken via amyatlas

bloesemstempel om zelf te stempelen via etsy

bloesem stempel om zelf te stempelen via etsy

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply