Inspiratie: wegdromen in een magische feeën kamer

Worden we stiekem niet allemaal gelukkig van een ritje in de Droomvlucht bij de Efteling? Een paar minuten door een magische wereld zweven vol met bloemen, lichtjes, feeën en elfjes. Je waant jezelf echt even in een andere dimensie! Vandaag delen we inspiratiebeelden van slaapkamers met dezelfde magische uitstraling. We laten de mooiste voorbeelden zien van schattige kinderkamers, betoverende tienerkamers en zelfs voor een romantische slaapkamer voor volwassenen. Ben je al nieuwsgierig geworden?

Sprookjesbos met feeën

Welk kind zou er niet willen slapen en spelen in een echt sprookjesbos? Met krukjes in de vorm van paddenstoelen, groene vloerbedekking als gras en kleine verborgen deurtjes voor de feeën. In eerste instantie lijkt deze kamer erg indrukwekkend, maar het is gelukkig vrij eenvoudig om zelf na te maken. Een wand met fotobehang of een muurschildering doet al wonderen! Vergeet niet om hier en daar nog een klein elfje neer te zetten of op te plakken voor een verbluffend resultaat.

Mierzoete prinsessenkamer voor feeën

Is jouw kind helemaal gek op de kleur roze en alles wat met prinsessen of feeën te maken heeft? Dan is dit vast zijn of haar droomkamer! Voor deze kinderkamer heb je veel roze en witte meubels nodig. Het echte elfjes-effect krijg je door een schommel aan het plafond te maken. Wikkel hier kunstbloemen omheen en koop een paar echte elven vleugels.

Stijlvolle en magische kinderkamer

Als je het feeën thema liever niet letterlijk oppakt, kun je ook wat inspiratie halen uit deze stijlvolle kinderkamer. Het heeft een romantische en sprookjesachtige uitstraling, zonder dat het kitsch overkomt. Maak vooral gebruik van zachte kleuren om deze look te krijgen.

Hoogslaper voor bloemenelfjes

Koop een flink aantal kunstbloemen, een snoer met lampionnetjes en geef je hoogslaper een complete make-over. Dit lijkt toch precies op een stapelbed van een fee of elf? Je kunt de kamer eventueel een stoere touch geven door te kiezen voor donkerpaarse bloemen, donkere meubels en Victoriaanse accessoires.

Bedhemel met bloemen en lichtjes

Deze slaapkamer met bedhemel/klamboe heeft een heel hoog Tumblr gehalte. De kans is dus groot dat het bij de tieners wel in de smaak valt! Kleine twinkelende lichtjes zijn namelijk alles behalve kinderachtig. Zelfs veel volwassenen willen dit maar al te graag op hun eigen slaapkamer. Wij zeggen: gewoon doen!

Betoverende bohemian kamer

Als volwassen hippie of boho liefhebber ben je vast onder de indruk van dit laatste voorbeeld. De slaapkamer is een mix van natuurlijke materialen, een bohemian stijl en schattige accessoires. Dit haalt het kleine elfje meteen in je naar boven!

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply