Inspiratie voor de mooiste make-up tafels

Wat kan het soms heerlijk zijn om je helemaal op te tutten! Voor een uitgebreid diner met een blind date, een avondje stappen met vriendinnen of gewoon een alledaagse werkdag. Tijdens het doen van je make-up pak je echt een momentje voor jezelf. Hoe fijn is het dan als alle spullen binnen handbereik zijn? En dat je bovendien een comfortabele plek hebt met goede verlichting. Van de onderstaande voorbeelden ga je spontaan dromen van een eigen make-up tafel in huis.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nienke (@nienkefeddema) op

Minimalistische make-up tafel met spiegel

Een make-up hoekje hoeft niet snoep roze te zijn met allemaal glitters en veren. Hoewel deze overdreven kaptafels er geweldig uitzien in een Amerikaanse tienerfilm, past het waarschijnlijk iets minder goed in jouw eigen interieur. Het bovenstaande beeld laat zien dat een make-up tafel geen tierelantijntjes nodig heeft. Met minimalistische witte meubels creëer je een hele moderne look. Een mooie subtiele make-up hoek voor in de slaapkamer!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door IBSR🌵 @silvanaromani (@interiorbysilvanaromani) op

Make-up spiegel met verlichting en fotobehang

Een eenvoudige kaptafel kun je meer pit geven door middel van opvallend behang. Deze muur heeft een donkere print gekregen met palmbladeren. De groene kleur komt weer terug in de comfortabele stoel. Het zachte fluwelen materiaal zorgt voor een hele chique touch.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Klára (@mujsvetsmiou) op

Make-up meubel met extra opbergruimte

Heb jij stiekem te veel spullen voor in één make-up kaptafel? Dan kun je er altijd nog extra kasten naast zetten. Dit is een hele eenvoudige manier om meer opbergruimte te creëren. Gebruik elke lade voor een vast product. Zo kun je in no time je favoriete foundation, die ene kleur lipstick en de juiste make-up kwasten terugvinden. Je kunt eventueel labels op de kasten plakken voor nog meer overzicht.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Carina (@mrscarlissa) op

Make-up tafel met lampen en lichtsnoeren

Hoe gezellig is deze make-up hoek? De make-up tafel met spiegel en licht straalt ontzettend veel sfeer uit. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een lichtsnoer die je ergens overheen kunt leggen of op kunt hangen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Andee Layne (@andeelayne) op

Luxe opmaaktafel met spiegel

Groot, groter, grootst! Met deze ronde spiegel kun je niet alleen je make-up, maar ook je outfit goed checken. Voor het precisiewerk gebruik je de losse make-up spiegel met vergroting. Dan hoef je niet zo over de tafel heen te hangen om je wimpers precies op de goede plek te krijgen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @becandnick_acreage_build op

Kaptafel met ronde spiegel en planten

Liefhebbers van de botanische stijl kunnen mooie kamerplanten toevoegen aan de make-up hoek. Zet een klein plantje op de tafel of vul de leegte op met een grote plant op de grond. Dit ziet er zeker trendy en gezellig uit!

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply