38

een aluminium jaloezie voor je ramen

aluminium jaloezie

een aluminium jaloezie via vt wonen

In de zomer is het belangrijk om de lichtinval in je huis goed buiten te houden. Maar in de winter is het ook belangrijk om met het lichtinval goed te stellen, want dan wil je graag dat er zoveel mogelijk licht binnenvalt. Een van de raamdecoraties die daarbij goed kunnen helpen zijn de aluminium jaloezieën, want je kunt zowel de lichtinval als de richting van het licht aanpassen. Dit maakt aluminium jaloezieën geschikt voor veel ruimtes en zijn daarom zeer populair. Het zorgt dat het natuurlijke zonlicht een goede inval krijgt in je huis en het creëert een prettige sfeer.

aluminium jaloezie

Een aluminium jaloezie is een jaloezie waarbij de lamellen gemaakt zijn van aluminium. Bij raamdecoratie vind je jaloezieën met een breedte van 25 mm en 50 mm. Aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende hoogte- en breedtematen, waardoor er altijd een passende aluminium jaloezie te vinden is. Mocht je raam afwijkende maten hebben, dan is het ook mogelijk om de aluminium jaloezieën zelf op maat te maken.

Hoe doe je dat…..

*Wil je een aluminium jaloezie in hoogte inkorten, dan heb je alleen een schaar nodig. Aan de onderlat zitten een aantal doppen, wanneer je deze los haalt kun je het ladderkoord doorknippen. Vervolgens schuif je de lamellen van onderuit de jaloezie naar behoefte uit de jaloezie. Je knoopt het ladderkoord weer dicht en klaar is kees!

*Wil je een aluminium jaloezie smaller maken, dan kun je een jaloezie knipper gebruiken en van de lamellen een stukje afknippen. Als je netjes werkt, zul je het zeker niet hoeven zien!

Om je te inspireren en te laten zien dat het sfeervol werkt, vind je hieronder nog een aantal voorbeelden.

aluminium jaloezie

een keuken met aluminium jaloezieën via vt wonen

aluminium jaloezieen

mooi lichtinval door de jaloezie via vt wonen

Bewaren

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply