Inspiratie: ronde tafel in je interieur

In dit nieuwe jaar komen er steeds meer ronde vormen terug in het interieur. Zo is ook de ronde tafel een grote woontrend voor 2020! Vandaag laten we een aantal prachtige exemplaren aan je zien. Scrol snel verder en bekijk ronde eettafels, salontafels en bijzettafels in verschillende stijlen.

Chique ronde koffietafels

Een mooie koffietafel mag eigenlijk niet ontbreken in de zithoek. Ga in dit nieuwe interieurseizoen zeker voor een rond tafeltje. Bijvoorbeeld met een chic roségouden onderstel. Voor een speels effect combineer je de lage tafel met een kleiner en hoger exemplaar. Dit ronde tafeltje kun je er deels overheen schuiven.

Ronde bijzettafel met marmer blad

Marmer in de badkamer is mooi, maar ook in je woonkamer of keuken komt het materiaal goed tot zijn recht. Ben je op zoek naar een ronde bijzettafel voor een kleinere prijs? Kijk dan naar opties met een kunststof blad en marmer look. Dit is een stuk goedkoper, maar het heeft nog steeds die luxe uitstraling. Zet er een mooie stoel naast met zachte bekleding en het plaatje is compleet!

Salontafel met rond tafelblad

Een ronde salontafel kan ook een robuuste en landelijke touch geven aan je interieur. Kijk maar eens naar de bovenstaande afbeelding. De tafel heeft een opvallend onderstel met grove houten poten. Door de combinatie met het witte tafelblad oogt het tegelijkertijd modern en fris. Style tip: leg er een rond vloerkleed onder om de vorm extra te benadrukken.

Ronde tafel met metalen poten

Hou je meer van de stoere industriële stijl? Dan is een rond tafeltje met een zwart metalen onderstel vast een goede match. Het staat ontzettend mooi bij een grijze bank en muur/vloer met betonlook. Het houten tafelblad brengt nog wel een warme sfeer met zich mee. Laat dit natuurlijke materiaal op meerdere plekken terugkomen om de woonkamer nog gezelliger te maken.

Ronde houten eettafel

Zo’n stoer exemplaar met metalen poten heb je ook als eettafel. Deze ronde eettafel van hout heeft dezelfde industriële look. Toch staan dit soort zware ronde eettafels ook mooi in een licht Scandinavisch interieur. Het is een verrassende tegenhanger van alle lichte elementen. Misschien leuk om eens uit te proberen?

Ronde eettafel in wit

Een ronde eetkamertafel is niet alleen stijlvol, maar ook erg praktisch. Je kunt er bijvoorbeeld ruimte mee besparen in een kleine keuken. De ronde vorm en het minimalistische onderstel zorgen voor een ruimtelijk effect. Ook is het hierdoor eenvoudiger om te schuiven met stoelen. Je kunt er twee eetkamerstoelen bij zetten en het uitbreiden tot een stuk of vijf zitplaatsen.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply