20

Waarom een donkere vloer goed staat bij jouw interieur

Beslissen over de juiste vloer voor in jouw huis kan een erg lastige keuze zijn. Er zijn tegenwoordig ontzettend veel verschillende vloeren in allerlei materialen en kleuren, waardoor je al snel door de bomen het bos niet meer kunt zien. Een donkere vloer kan echt een statement maken voor je huis, maar hoe combineer je nu de juiste donkere vloer met jouw inrichting? Daar gaan we je bij helpen in dit artikel.

Click PVC vloeren

Om te beginnen, een click PVC vloer is een vloer die echt staat voor gemak. De P en de V staan voor ponylchloride en vinyl, waar de vloer dus van is gemaakt, maar dan met een kliksysteem waardoor je de vloer eenvoudig in elkaar kunt klikken. Het leggen van deze vloer is daarom zeer vergelijkbaar met het aanleggen van een laminaatvloer. De PVC klikvloeren van Esco Vloeren variëren in diverse kleuren, waardoor er voor ieder wat wils is. Donkere kleuren zijn er namelijk in bruintinten, zwart tinten of juist wat grijzer. Bedenk wat het best bij de bank en gordijnen zal passen qua kleur, omdat dit de meest catchy items van het huis zijn. Enkele andere voordelen van een click PVC vloer zijn dat het verplaatsbaar is, vochtbestendig, duurzaam, onderhoudsvriendelijk, slijtvast en geluiddempend.

Een donkere laminaatvloer

Een donkere laminaatvloer

Een donkere laminaatvloer is onder de Nederlandse huishoudens één van de meest populaire vloeren die er bestaat. Een laminaatvloer is relatief goedkoop, waardoor het een ideale vloer is voor wanneer je niet teveel geld wilt uitgeven, maar wel een warme sfeer van de houten vloer wil nabootsen. Een donkere laminaatvloer kan erg chique staan. Een trend van de laatste tijd is een vloer met visgraat motief, dat een stoer Scandinavisch effect geeft.

Een lijm PVC vloer

Wat ook een goede optie kan zijn is een lijm PVC vloer. Tegenwoordig zijn deze vloeren van hoge kwaliteit, waardoor je de vloer haast niet meer kunt onderscheiden van normaal hout. Zoals je al kunt afleiden uit de naam, kun je deze vloer op de grond plakken in plaats van in elkaar klikken. Het is een geschikte vloer voor bijna iedere woonruimte. Deze vloer wordt aangeboden in veel verschillende patronen en kleuren, waardoor er voldoende keuze is voor een donkere vloer. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een industriële look of juist een houtlook. De voordelen van een lijm PVC vloer zijn dat het slijtvast is, vochtbestendig, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Daarnaast is het een perfecte keuze wanneer je ook vloerverwarming zou willen.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply