Inspiratie: een bureau in je slaapkamer

Niet iedereen heeft de ruimte voor een apart thuiskantoor. Toch is het vaak fijn om een speciaal plekje te creëren waar je kunt werken of studeren. Dit kan bijvoorbeeld in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer! In dit artikel laten we een aantal mooie voorbeelden zien van slaapkamers met een bureau. Het meubelstuk hoeft helemaal niet in de weg te staan. Sterker nog, het is vaak een erg mooie toevoeging aan het interieur.

Modern zwart bureau op slaapkamer

Een modern bureau met minimalistisch design is erg populair. Het is een stijl die heel veel mensen aanspreekt. Het maakt dus niet uit of je nou op zoek bent naar een bureau voor een meidenkamer of voor een stoer studentenhuis. Je kunt dit meubelstuk erg eenvoudig aankleden met accessoires. Maak de werkplek gezellig door middel van planten, persoonlijke foto’s en een vloerkleed.

Stoere slaapkamer inrichten met bureau

Bij het inrichten van een stoere slaapkamer kun je kiezen voor een bureau met metalen poten. Door het zo simpel mogelijk te houden, ziet het er lekker nonchalant uit. Dat past perfect bij de uitstraling van de kamer! Kies daarnaast voor neutrale kleuren als grijs, zwart, wit en beige. Hier kun je nooit de fout mee ingaan.

Scandinavische slaapkamer met bureau

Voor een frisse en Scandinavische look kies je voor een wit bureau. Vind je dit toch iets te saai? Koop dan een bureau (of een handige sidetable) met een houten blad. Dit natuurlijke materiaal zorgt voor meer sfeer in de kamer. Je kunt het geheel een stoere touch geven met een industriële stoel. Als je veel uren achter elkaar moet werken, kun je waarschijnlijk beter kiezen voor een echte bureaustoel. Dit is comfortabel en een stuk beter voor je rug.

Bureau achter een muurtje

In sommige slaapkamers is het mogelijk om het bureau te verstoppen. Bijvoorbeeld achter een muurtje of in de hoek van de kamer. Het is een fijne manier om werk en privé gescheiden te houden. Vanuit je bed heb je niet direct zicht op al het werk dat nog op je bureau ligt. Dat is wel zo fijn als je even wilt ontspannen!

Homeoffice en slaapkamer in een

Kun je het bureau niet wegstoppen in een hoek, maar wil je wel die duidelijk scheiding creëren? Gebruik dan twee verschillende kleuren verf op de wand. Schilder het gedeelte van je thuiskantoor in een lichte kleur en gebruik een diepe tint voor het slaapgedeelte. Je kunt deze scheiding nog extra benadrukken door er een (boeken)kast tussen te plaatsen.

Eenvoudig wit bureau voor slaapkamer

Schoonheid zit vaak in de eenvoudig. Dat is ook het geval bij dit laatste inspiratiebeeld. Het witte bureau en het simpele krukje vallen helemaal weg in de achtergrond. Hierdoor is het kantoor gevoel niet te veel aanwezig in de slaapkamer.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply