42

Vanuit huis werken: ideeen voor je thuiskantoor

Misschien ben jij wel een van de gelukkigen die zelfstandig vanuit uit kan en mag werken. Heerlijk! Maar om nu iedere dag op bed, de bank of aan de eettafel te gaan zitten geeft je ook niet echt het ‘werk’ gevoel. Een thuiskantoor biedt hier de oplossing. Heb je een extra kamer tot je beschikking, dan is deze natuurlijk bij uitstek geschikt om omgetoverd te worden tot thuiskantoor. Maar wat doe je als je wat minder ruimte tot je beschikking hebt? Misschien vind je tussen deze ideeen wel je ideale thuiskantoor!

Vanuit huis werken: ideeen voor je thuiskantoor

  1. Een bureau aan de muur

    Bij winkels zoals de IKEA bieden ze tientallen slimme oplossingen voor kleinere ruimten. Zo ook wanneer het gaat om een thuiskantoor. Wat dacht je bijvoorbeeld van een klein, simpel bureau aan de muur? Of je hier nu daadwerkelijk een bureau voor aanschaft, of gewoon een grote plank – zolang het dienst kan doen als jouw bureau, is je probleem opgelost! Zorg wel dat je dit op een goede locatie plaatst; een rustige hoek in de slaapkamer bijvoorbeeld. Werk het leuk af door er een mooi kleedje onder te leggen, een bureaustoel aan te plaatsen en de nodige planten en decoratie om het geheel wat op te fleuren. Heb jij, zonder teveel ruimte in beslag te nemen, toch je plekje voor jezelf.

  2. Onder het bed

    Heb je een hoogslaper, of heb je de ruimte een hoogslaper aan te schaffen? Dan bespaar je ineens enorm veel ruimte. Door wat hoger te slapen, heb je onder het bed meer dan genoeg ruimte voor een kledingkast; of een bureau! Onder een goede hoogslaper kun je ook veel meer kwijt dan een gewone plank; je kan in dit geval gerust investeren in een bureau van hoge kwaliteit. Kleed de ruimte onder het bed aan als je kantoor en voila!

  3. In het Harry Potter kamertje

    Heb jij onder de trap ook zo’n Harry Potter kamertje? Neem het dan eens in overweging om deze open te breken. De ruimte die vervolgens vrijkomt is namelijk enorm! Meer dan genoeg ruimte voor een boekenkast, een gigantisch wijnrek, of inderdaad; een bureau. Je hebt zelfs de ruimte om alles rondom het bureau om te toveren tot opbergruimte. Zo heb je ruimte voor je kantoorbenodigdheden, maar ook die extra spulletjes in de keuken die je ergens kwijt moet. Maak het geheel helemaal af met een leuk kleed, wat kleurrijke planten en wat fijne decoratie. Klaar om aan het werk te gaan!

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply