Inspiratie: alle kleuren van de regenboog in je interieur

Tijd voor wat meer kleur in je interieur! Hoewel de zomer langzaam tot zijn einde komt, kun je de vrolijke sfeer nog best even vasthouden. Bijvoorbeeld door middel van opvallende accessoires en kleurrijke meubels in de woonkamer of slaapkamer. Het is weer eens iets anders dan de minimalistische woonstijl met een sober kleurenpalet! Scrol snel naar beneden voor een aantal interieur ideeën bomvol kleur.

Kleurrijke woonkamer

Het is erg eenvoudig om meer kleur toe te voegen aan je woonkamer. Een grijze met witte basis is perfect! Je hoeft alleen maar een aantal kleurrijke sierkussens op de bank te leggen, een paar vrolijke poefs te kopen en te zorgen voor unieke wanddecoratie. Door al deze simpele toevoegingen heeft het interieur ineens een hele andere uitstraling.

Opvallende kleuren in interieur

Nog meer toffe ideeën voor een kleurrijk huis! Lampen die je op een speelse manier in de woonkamer of boven de eettafel hangt. Natuurlijk allemaal in een andere tint. Dit combineer je met een creatieve wand met gekleurde planken of kasten. Wees daarnaast niet bang om te experimenteren met opvallende accessoires in bijpassende kleuren.

Kleurrijke inrichting van studiekamer

Heeft jouw kantoor of studiekamer maar weinig sfeer? Breng dan letterlijk het zonnetje in huis door middel van gele muurverf. Dit knalt er echt uit! Je kunt het stylen met vrolijke accessoires, maar het staat ook tof met neutrale kleuren zoals wit en grijs. Kies vooral iets waar je zelf blij van wordt.

Kleurrijke slaapkamer

Je kunt alle kleurrijke details ook gewoon naar de slaapkamer halen. Van een fel gele stoel en hanglamp tot een roze plaid voor over de decoratieve ladder. Kies twee á drie kleuren uit die je in de hele kamer terug laat komen.

Keuken met verschillende kleuren muurverf

Ben je klaar om helemaal ‘out of the box’ te denken? Overweeg dan om kleur toe te voegen aan je keuken. Gebruik meerdere kleuren verf of kies zelfs voor keukenkastjes in opvallende tinten. Op de bovenstaande afbeelding zie je hoe leuk dit uit kan pakken!

Pastel kleuren voor woonkamer

Als alle felle kleuren toch iets te heftig voor je zijn, kun je altijd nog overstappen op de pasteltinten. Het is een zachter kleurenpalet dat toch nog zorgt voor een vrolijke en frisse sfeer. Deze gedempte tinten zijn zelfs een stuk makkelijker met elkaar te mixen en matchen. Je kunt het prachtig combineren met een Scandinavisch interieur! Van een stijlvolle woonkamer tot een gezellige kinderkamer.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply