42

6 tips voor een ladder in je interieur

Een ladder kun je gebruiken om te klimmen, maar je kunt er nog veel meer mee…. Ladders zijn decoratief, omdat je er veel mee kunt. Je kunt er van alles van maken, overheen hangen, aan vast maken en ga zo maar door. Zo wordt een ladder ineens een ander ding en dat is altijd leuk om naar te kijken. Je kunt veel ladders vinden om zelf zo’n klus te klaren. Daarom 6 tips voor een ladder in je interieur:

1. een ladder omdat het gewoon mooi is…

Een oude of een nieuwe ladder is gewoon mooi! Dus als je een lege plek hebt, dan kun je een mooie ladder zoeken bij de Sweetlivingshop en het laten pronken aan je muur.

2. Hang er spullen overheen…

Weet je niet waar je je tijdschriften moet laten of waar je kleding overheen moet hangen? Hang ze dan over een mooie ladder. Je kunt ook een korte, een smalle en een brede ladder met elkaar combineren en naast elkaar zetten. Dan heb je een decoratieve set, die door de verzameling goed bij elkaar passen.

3. Een ladder als nachtkastje…

Naast je bed zoek je vaak nog een plek om wat spullen op te leggen. Je kunt een nachtkastje neerzetten of creatief omgaan met een ladder. Een ladder neemt weinig plaats in en er is genoeg plek om iets aan te hangen…

4. Maak er een plank van…

Een plank is maar een plank. Als je van je plank een eye catcher maakt, dan heb je iets bijzonders in huis. Wees creatief en probeer van je ladder een ander ding te maken.

ladder in je interieur

een ladder veranderen in een plank via okchicas

5. Als verlichting…

We zagen al dat je van alles aan een ladder kunt hangen, dus je kunt er ook lichtjes aan maken en de ladder omtoveren in een bijzondere lamp. Zo breng je veel sfeer in je interieur…

6. Een opslagplaats…

Soms zoek je nog een goede oplossing voor een klein probleem. Bijvoorbeeld het probleem van handdoeken, de zeep  in de badkamer. Aan een ladder kun je van alles hangen, dus ook kleine mandjes die je kunt vullen..

Er zijn vast nog veel meer leuke ideeën te bedenken, weet je er eentje, dan hoor ik het graag! Maar ondertussen kun je voor inspiratie kijken op mijn pinterestbord ladders.

Bewaren

Show Comments

9 Comments

  1. Elisa 9 september 2016
    • Petra 9 september 2016
  2. Bart 24 oktober 2016
  3. Directlampen 4 januari 2017
  4. nikki 7 maart 2017
  5. Ginger Lifestyle 24 juli 2018

Leave a Reply