Houten speelgoed voor een hippe kinderkamer

Een kinderkamer kan er al snel rommelig uitzien als het vol staat met speelgoed. De spullen zijn vaak van plastic gemaakt en hebben een hoop felle kleuren. Dat is natuurlijk niet zo stijlvol! We hebben daarom een slimme tip voor je: door te kiezen voor houten speelgoed, krijgt de kinderkamer (of de woonkamer) weer een hippe uitstraling. Je kunt houten speelgoed voor kinderen zelfs prima als decoratie gebruiken. Hieronder staan een aantal leuke voorbeelden.

Houten handgeschilderde blokken

Als je denkt aan houten speelgoed, denk je waarschijnlijk snel aan een blokkendoos. En dat is tegenwoordig nog steeds populair! Dit is perfect houten speelgoed voor een baby of kleuter. Kies voor een set blokken met een leuke kleur of met letters en cijfers erop. Dit maakt het nog iets speelser.

Houten xylofoon voor kind

Een houten muziekinstrument doet het ook altijd goed. Deze kleurrijke xylofoon is niet alleen leuk om mee te spelen, maar staat ook mooi in het interieur. Het valt zowel bij jongens als bij meisjes in de smaak. Geef het dus gerust cadeau op een verjaardag of bijvoorbeeld op 5 december.

Dokterskoffertje met houten accessoires

Voor de zorgzame kindjes is er een dokterstas met houten speelgoed erin. Geef maar toe: dit ziet er toch veel mooier uit dan de ouderwetse variant van plastic? Het is bovendien een heel duurzaam alternatief. Houten speelgoed is beter voor het milieu en gaat vaak veel langer mee. Je kunt hier dus nog jaren plezier van hebben.

Houten keukenspullen voor kind

Je bent vast bekend met een houten keuken voor kinderen. Zo’n keukenblok met een oventje, een fornuis en misschien zelfs een spoelbak. Maar wist je dat er tegenwoordig ook ontelbaar veel leuke houten keukenaccessoires voor kinderen zijn? Van een simpel setje met houten keukengerei tot een levensecht houten koffiezetapparaat. Je kunt het zo gek niet bedenken!

Houten autogarage

Een stoere autogarage gaat waarschijnlijk nooit uit de mode. Hier kunnen de kids uren zoet mee zijn! Ben je toch niet zo’n liefhebber van autootjes? Dan is een houten speelgoed trein misschien een leuk alternatief.

Houten constructie speelgoed

Met constructie speelgoed leren kinderen om dingen zelf in elkaar te zetten. Het is een leuke én leerzame bezigheid! Op de bovenstaande foto zie je een grote auto met bijpassend houten gereedschap. Maak de speelhoek helemaal compleet met een speciale houten werkbank voor kinderen. Misschien kun je iets vinden van hetzelfde merk zodat het perfect bij elkaar past.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply