43

#christmas countdown dag 11: een kerstspel

kerstspel

het spel santa says op papier

Altijd goed om af en toe een kort spel te spelen… Je komt uit je hoofd, hebt even lol en kan daardoor erna weer even je goed concentreren… Om in de kerstsfeer te komen is het leuk om bijvoorbeeld het spel Santa says te spelen.

kerstspel

Het spel Santa Says is eigenlijk hetzelfde als Simon says. Het is heel eenvoudig te spelen: iedereen moet doen wat de Santa zegt. Maar… ze mogen dit alleen doen als vooraf de woorden ‘Simon Says’ word gezegd. Het is vooral leuk als de Santa de muts van de kertman op heeft en als je regelmatig van Santa wisselt en je kunt het ook in het engels spelen.

op papier

Het is ook leuk om Santa says te doen op papier. Je hebt dan allemaal dezelfde opdracht op papier die je tegelijk uitvoert. Ik heb een formulier bedacht met spelletjes met eenvoudige spelletjes. Deze pdf (santa says) kun je zo vaak uitprinten als je wilt.

kerstspel

het blad santa says om uit te printen en te gebruiken…

Zoek je nog meer kerstinspiratie, volg dan mijn blog, want deze weken zet ik als aftelkalender iedere dag een een kerstactiviteit op mijn blog. Je kunt ook mijn pinterestbord kerst 2015 volgen. Of je kunt de bloggers DIY countdown van badschuim volgens waar ik ook aan mee werk :-). Ook daar zijn echt leuke kerst zelfmakers!

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply