Geef je gitaar een mooie plek in het interieur

Een gitaar is niet alleen een leuk muziekinstrument, maar ook een geweldige accessoire. Het is te mooi om ergens weg te stoppen in een kast. Dit instrument mag gezien worden! Je kunt het op allerlei verschillende manieren plaatsen in je interieur. Wij geven een aantal inspirerende voorbeelden.

In een stoer interieur

Deze elektrische gitaar past perfect bij het interieur. Het is retro en industrieel in een modern jasje. De kleuren van de gitaar komen daarnaast terug in verschillende elementen. Kijk maar naar de vintage stereo in de stellingkast. Ook gaat de oranje-bruine kleur erg goed samen met alle houten details. Door de gitaar aan de zijkant te plaatsen staat het zeker niet in de weg.

Op een verhoging

Een gitaar met dezelfde look kun je ook goed gebruiken in een stoer interieur. Door alle donkere kleuren valt het nog meer op. Zet het instrument op een krukje of stoel voor een speels effect. Je kunt ook kiezen voor een stijlvolle gitaarstandaard. Hierin staat het een stuk steviger en veiliger. Dat is erg handig als je huisdieren of jonge kinderen in huis hebt. (Of als je zelf een beetje onhandig bent en dingen snel omstoot.)

Aan de muur

Het is ook een gaaf idee om verschillende gitaren aan de muur te hangen. Je kunt hier een speciaal ophangsysteem voor kopen. Zo kun je de gitaar er eenvoudig afhalen om te spelen. Heb je op de rommelmarkt een oude gitaar gescoord puur voor decoratie? Dan kun je het ook aan de wand bevestigen zonder een houder. Dit ziet er vaak iets strakker uit.

In de slaapkamer

Wat dacht je van een echte bohemian look met een witte gitaar? Dit is een leuke stijl voor in de slaapkamer. Zet het muziekinstrument op de grond en combineer het met een vloerkleed of mooie kamerplanten. Een traditionele bruine gitaar past ook heel goed bij deze nonchalante sfeer.

Naast de tv

Op deze plek valt een gitaar zeker op. Een tv is namelijk vaak het middelpunt van de zithoek. Laat de rest van de inrichting vrij simpel zodat het instrument er helemaal uit springt. Het is een ideale plek voor een spontane jamsessie in de woonkamer. Leuk voor op feestjes of een middagje samen met vrienden!

In een Scandinavisch interieur

Een lichtbruine gitaar is een prachtige accessoire voor een Scandinavisch interieur. Geef het voorwerp een plekje naast de tv of ergens in de hoek van de kamer. Het hoeft er niet uit te knallen, maar het moet juist goed blenden met de rest van het interieur.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply