37

Geef je badkamer een upgrade met Portugese tegels

Wist jij dat er Portugese tegels zijn in ontelbaar veel kleuren en patronen? Elke tegel heeft een authentieke en unieke uitstraling! Dit maakt het een geweldig product om je badkamer mee te pimpen. Door alle verschillende mogelijkheden is het geschikt voor elke stijl! In dit artikel laten we een aantal mooie voorbeelden en inspiratiebeelden zien.

De moderne badkamervloer

Portugese cementtegels kunnen als vloertegels en als wandtegels gebruikt worden. Hierdoor is er van alles mogelijk! Neem bijvoorbeeld deze moderne badkamer met strakke tegelvloer. Het motief bestaat uit duidelijke lijnen en maar twee kleuren. Dit past perfect bij de stijl! De tegeltjes geven een speelse twist aan de minimalistische look van de ruimte.

De sfeervolle badkamervloer

Hou je meer van een sfeervolle en gezellige badkamer? Dan is deze tegel waarschijnlijk een goede keuze! Er wordt gebruik gemaakt van verschillende zachte kleuren en sierlijke ronde vormen. Het patroon oogt romantisch en elegant. Dit staat super bij een luxe vrijstaand bad en een ruime inloopdouche!

De warme tegelwand

Behalve op de vloer, kan een Portugese tegel ook erg mooi staan op de muur. Het geeft een buitenlands vakantie gevoel aan je badkamer! Plaats een paar rijen van tegels boven de wastafel. Dit zorgt voor een leuke subtiele touch! Als je gek bent op warme tinten, kun je dit doortrekken in de kleuren van de wandtegels. Kies voor allerlei verschillende patronen om het extra interessant te maken. Bloemen, cirkels, strakke lijnen en sierlijke vormen.. Je mag het allemaal mixen en matchen!

De stijlvolle tegelwand

Dezelfde mix en match techniek kun je ook toepassen in een moderne badkamer. Hiervoor kies je één neutrale kleur, bijvoorbeeld zwart, wit of grijs. Bij deze stijl is het wel mooier om alleen voor strakke patronen te kiezen. Laat de romantische motieftegels dus even achterwege. Duidelijke strepen, stippen, zigzag patronen en kruisjes werken hierbij het beste. Kijk maar naar het bovenstaande voorbeeld!

De complete tegelstrook

Ben je helemaal verliefd op de karakteristieke tegels? Dan kun je ook helemaal los gaan. Leg de tegels niet alleen op de vloer, maar plaats ze ook op de wand. Je kunt dit doen in een soort strook van cementtegels. Ga uit van de breedte van de wastafel en maak hier een grote lijn met motieven en patronen. Let op: de ruimte kan door alle kleuren en prints wel een stuk kleiner lijken.

Enthousiast geworden over de Portugese tegels? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij Floorz! Dit bedrijf heeft een mooie showroom en een website waar je samples aan kunt vragen.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply