22

Even wegdromen: 5x een prachtige buitendouche

Hoewel de herfst al is begonnen, kunnen we het toch niet laten om in de zomerse sfeer te blijven. Beeld je gerust een warme en zonnige plek in waar je even helemaal tot rust komt. Relaxen aan het strand, dobberen in het zwembad en daarna: buiten douchen! Een verfrissende douche in de open lucht maakt het tropische vakantiegevoel helemaal af. Na het zien van de 5 onderstaande voorbeelden wil je spontaan zelf een buitendouche kopen.

Stenen buitendouche met warm en koud water

Het eerste voorbeeld is de ideale buitendouche voor bij een zwembad. Door de stenen muur in een halve boog wordt er een gevoel van privacy gecreëerd. Dit zou je natuurlijk nog uit kunnen breiden met een semi-transparante douchedeur, een douchegordijn, een extra muurtje of een andere vorm van beschutting.

Houten buitendouche op zonne energie

Deze houten tuindouche heeft een landelijke uitstraling, maar oogt tegelijkertijd heel modern. Een lichtere houtsoort zou deze douche een Scandinavische look geven en een donkere variant maakt het juist nog stoerder. Tip: Kies voor een buitendouche met zonnepaneel als je overweegt om er zelf eentje te kopen. Op deze manier kun je veel energie besparen!

Luxe warm water buitendouche in de badkamer

Ook mooi: een ruime badkamer waarvan je het (glazen) dak open kunt schuiven. Zo kun je zelf bepalen of je wel of niet in de buitenlucht wilt douchen. Op een hele koude dag is dit namelijk wat minder fijn. Ga voor een moderne buitendouche met mengkraan en regendouchekop voor een luxe resultaat.

Buitendouche met RVS en steen

Een simpele tuindouche van steen is ook een mooie optie. Op de bovenstaande afbeelding zie je dat de douche helemaal opgaat in de natuur. Dit tropische gevoel kun je prima in je eigen achtertuin creëren! Koop een douchekop voor buiten die wel tegen een stootje kan en laat dit in een achterwand verwerken. Dit soort designs zijn ook kant-en-klaar te koop.

Tropische buitendouche met reservoir

Waan jezelf op Bali met deze tropische buitendouche van bamboe. Palmbomen, bananenbomen en een rieten schutting eromheen en het plaatje is compleet! Je kunt een bamboe tuindouche met reservoir kopen, maar je kunt ook proberen om het helemaal zelf te maken. Als je geen behoefte hebt aan een heerlijke warme douche, is het zelfs mogelijk om de buitendouche op de tuinslang aan te sluiten. Dit is natuurlijk fijn tijdens een hittegolf, maar misschien toch wat minder aangenaam bij de gemiddelde Nederlandse temperaturen…

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply