41

Een warm welkom: geef je hal een upgrade!

Met een mooie entree zorg je voor een warm welkom. Voor je bezoek, maar ook voor jezelf! Neem dus een middag de tijd om alles op te ruimen en opnieuw in te richten. Na zo’n frisse upgrade van je hal kom je nog fijner thuis!

Deurmat of vloerkleed

Bij de voordeur mag een praktische, maar vooral leuke deurmat niet ontbreken! Ga voor een grafische print voor een moderne uitstraling. Een vintage vloerkleed staat weer heel mooi bij een industrieel of juist klassiek interieur. Zorg er wel voor dat er nog genoeg van de vloer te zien is. Anders kan de hal ineens behoorlijk klein lijken!

Opbergruimte

De gang of hal is zo’n plek waar je snel allerlei spullen neerlegt. Dit kan al gauw heel rommelig ogen. Schaf daarom genoeg kastjes, tafels en opbergmanden aan. Geef alles een vaste plek zodat iedereen weet waar de spullen terug te vinden zijn. Maak een vaste plek voor de schoenen, bijvoorbeeld met een schoenenrek of gewoon onder een bankje. Kies een handige plek voor de sleutels en berg sjaals en handschoenen op in een mooie doos.

Kapstok

De kapstok is een belangrijk onderdeel van de hal. Koop een hele klassieke houten variant of ga voor minimalistische haken op de muur. Wat je stijl ook is, zorg er vooral voor dat het praktisch is! Er moet genoeg ruimte vrij zijn rondom de kapstok. De kans is anders heel groot dat je er bijna niet meer langs kunt lopen. Let daarnaast ook op de hoogte van de haakjes of hangers. Met kleine kinderen in huis kun je zelfs een lage mini kapstok aanschaffen zodat ze de jas zelf mooi op kunnen hangen.

Persoonlijke accessoires

Het wordt pas echt een gezellige ruimte als er persoonlijke accessoires in terug komen. Op een ladekastje is genoeg ruimte voor een paar leuke foto’s, een tof beeldje of een prachtige plant. Hang nog wat indrukwekkende kunst op de muur en maak het helemaal naar jouw smaak! Trek de stijl van de woonkamer door in de gang om een mooi geheel te creëren.

Luxe trap

Geef ook je trap een flinke upgrade! Laat de trap bekleden voor een totaal andere look. Of pak het juist heel anders aan: kies voor een traplift. Voor veel mensen kan dit een ontzettend fijne toevoeging zijn. Er zijn steeds meer senioren die voor een tweedehands traplift gaan. Dit kan namelijk tot wel 50% goedkoper zijn! Daarnaast zijn er subsidies als de WMO of de blijverslening voor beschikbaar. Voor meer uitgebreide informatie kun je terecht bij 123trapliften.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply