24

DIY inspiratie: 5x leuke baby mobiel voor boven het bedje

Een babybedje is eigenlijk niet compleet zonder een mobiel. Of dat nou een muziekmobiel is met een slaapliedje of gewoon een decoratieve boxmobiel. Lijkt het jou leuk om er zelf eentje te maken? Bekijk dan zeker de 5 baby mobiel ideeën in dit onderstaande artikel. Het is ook leuk om een zelfgemaakte baby mobiel als kraamcadeau te geven!

1. Baby mobiel schaapjes en wolkjes

Wolken in het interieur doen het altijd goed. Vooral in de babykamer! Wolken passen door de neutrale kleur bij iedere interieurstijl. Deze baby mobiel is dus perfect om iemand als kraamcadeautje te geven. Maak het nog schattiger door een paar sterren, een maantje en schapen toe te voegen. Zo kan het kindje letterlijk ontspannen schaapjes tellen tot ‘ie in slaap valt.

2. Stijlvolle baby mobiel met pompons

Een boxmobiel met pom pom balletjes is heel leuk voor in een hippe babykamer. Pas de kleuren aan op de rest van de meubels en decoratie. Zo sluit het goed aan bij het algehele kleurenpalet. Door de subtiele look is deze stijlvolle mobiel ook tof voor in de woonkamer.

3. Vilten baby mobiel onderwater thema

Als je een beetje handig bent met vilt en zin hebt in een creatief project, kun je deze baby mobiel met onderwater thema als voorbeeld nemen. Maak allemaal dieren en items die met de zee te maken hebben. Van een walvis, kwal en schelpen tot een boot en kleine vuurtoren. Laat de onderwaterwereld ook terugkomen in andere accessoires of in het behang om de zeekamer compleet te maken.

4. Natuurlijke baby mobiel met bos thema

Staan bosdieren en de natuur juist centraal in jouw babykamer? Dan kun je vast inspiratie halen uit deze bovenstaande boxmobiel. Je kunt jouw creatie eventueel aan een losse muziekmobiel houder hangen, zodat het ook kan ronddraaien met een liedje op de achtergrond. Deze kun je gewoon online bestellen.

5. Schattige baby mobiel met vilten dieren

Met vilt kun je eindeloos veel leuke creaties maken. Vooral sterretjes, wolken en schattige dieren zijn leuk voor een baby mobiel. Zorg ervoor dat alles goed vast zit en dat er geen kleine onderdelen loslaten (zoals de oren of ogen van het beestje). Voor de veiligheid kun je de boxmobiel of muziekmobiel natuurlijk ook altijd wat hoger hangen zodat de baby er niet aan kan trekken.

Wil je meer Do It Yourself inspiratie voor de kinderkamer? Bekijk dan ook ons artikel: zelf vilten vlaggetjes maken.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply