6 leuke bankjes voor bij het voeteneinde van je bed

Oogt jouw slaapkamer nog niet gezellig genoeg? Zet dan een bankje bij het voeteneinde van je bed! Met dit meubelstuk kun je alle kanten op. Je kunt het enkel decoratief inzetten, maar ook op een praktische manier gebruiken. In dit artikel laten we 6 toffe voorbeelden zien. Zo kun je direct wat inspiratie opdoen voor de styling. Welke bank staat binnenkort aan het voeteneinde van jouw bed?

1. Grijze slaapkamer met voetenbankje

Dit eerste voetenbankje is zowel functioneel als decoratief. Op de onderste plank kun je gemakkelijk allerlei spullen neerzetten, zonder dat je het ’s nachts met je voeten van het bankje stoot. Het is bijvoorbeeld een handige plek voor schoenen, slippers of sloffen. Deze kun je gemakkelijk aantrekken als je plaats neemt op de zachte zitting.

2. Blauw fluwelen bankje aan voeteneind bed

Voor een chique look kies je voor een velvet voetenbankje. Velvet in je interieur is nog steeds heel trendy en stijlvol. Pas de kleur van het beddengoed aan op het bankje om alles een mooi geheel te laten vormen. Het is ook tof als het fluweel op verschillende manieren terugkomt in de slaapkamer. Een fluwelen sieradendoosje, velvet kussen of stoel met fluwelen bekleding draagt bij aan de chique uitstraling.

3. Houten bankje voeteneind

Ook een voeteneind bankje van hout is een mooie optie. Het oogt wat stoerder en is bovendien gemakkelijker schoon te maken dan een bankje van stof. Als je het harde materiaal toch nog wat knusser wil laten ogen, kun je het stylen met een nep bontje of schapenvacht. Ook een grof gebreid plaid van wol kun je er mooi overheen draperen.

4. Gecapitonneerd bed bankje voeteneind

Hou je meer van klassiek? Ga dan op zoek naar een voeteneind bank met een gecapitonneerde zitting. Met een paar elegante poten eronder krijgt de slaapkamer een hele luxe en romantische touch. Op het bovenstaande voorbeeld zie je dat de kleuren van de het bankje perfect aansluiten op het interieur.

5. Moderne zwarte opbergbank voeteneinde bed

Er zijn ook voeteneind bankjes verkrijgbaar met opbergruimte. Deze zijn voorzien van een deksel die je omhoog kunt klappen of er helemaal af kunt halen. Het is een stijlvolle manier om wat extra opbergruimte te creëren in je slaapkamer.

6. Half rond bankje voor voeteneind bed

Een half rond voeteneind bankje/tafeltje heeft door de verassende vorm een hele speelse uitstraling. Deze compacte variant is een goede aankoop voor in kleine slaapkamers. Het neemt namelijk weinig ruimte in beslag.  

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply