Lekker luchtig: wolken in je interieur

Wolken hebben iets magisch. Het lijken net grote pluizige watten die door de lucht heen zweven. Het kan erg ontspannend zijn om hier een tijdje naar te kijken. Gewoon in je achtertuin of misschien zelfs vanuit het vliegtuig. Even niets anders aan je hoofd en optimaal genieten van het uitzicht. Maar wat doe je als er geen mooie wolken te bekennen zijn? Of als je de hele dag binnen moet blijven zitten? Dan voeg je de luchtige wolkjes toch gewoon toe aan je interieur! In dit artikel laten we zien hoe je dat op een stijlvolle manier kunt doen. Van muurstickers voor in de kinderkamer tot een moderne wolken lamp in de slaapkamer.

Lichtblauw wolken behang

Wat is er schattiger dan behang vol met wolkjes voor in de babykamer? De lichtblauwe basis zorgt voor een zacht en fris resultaat. Dit kun je heel goed combineren met de Scandinavische woonstijl. Schilder de overige muren wit, laat een lichte houten vloer (of PVC vloer met houtlook) leggen en kies vooral voor lichte meubels. Bij een drukke print op de muur is het mooi om de rest van de ruimte rustig te houden.

Wolken kinderkamer met muurstickers

Als je het behang toch iets te heftig vindt, kun je ook kiezen voor een paar kleine muurstickers. Deze wolken kun je overal opplakken en bovendien weer eenvoudig verwijderen. Erg handig als jouw kindje er na een paar jaar op uitgekeken is!

Wolk met LED lampjes

Marquee LED lampen zijn al een tijdje populair. Niet alleen onder de kinderen en tieners, maar ook onder de volwassenen. Het heeft iets speels zonder dat het kitsch oogt. Je kunt zo’n wolk met een strak design leuk gebruiken als wanddecoratie. ’S Avonds zet je de kleine lampjes aan voor wat meer sfeer in de kamer.

Zacht wolkenkussen

Een kussen in de vorm van een wolk kun je in het hele interieur gebruiken. Het staat leuk in de kinderkamer, de slaapkamer of in de woonkamer. Zolang je kiest voor een neutrale kleur en het combineert met moderne sierkussens, ziet het er zeker modieus uit.

Wolken poster of illustratie

Online kun je heel veel getalenteerde kunstenaars vinden. Van digitale illustrators tot creatieve schilders. Wie weet kom je een gave poster tegen met een wolken thema. Dit kun je erg leuk gebruiken in je huis! Het is ook een tof idee om zelf een wolken poster of tekening te maken en in te lijsten.

Papieren wolken lamp

Een papieren hanglamp is de moderne vertaling van een luchtige wolk. Het staat prachtig in de slaapkamer of in de gang, maar het zou ook niet misstaan boven een grote eettafel.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply