40

De mooiste kaarsenhouders voor in jouw woonkamer

Kaarsen mogen niet ontbreken tijdens de donkere maanden. Het brengt sfeer en gezelligheid in huis. En het is daarnaast een hele leuke accessoires voor in je woonkamer. Wij hebben de mooiste kaarsenhouders voor je uitgezocht!

Goud en grafisch

De eerste kaarsenhouder is erg populair dit seizoen. Het is een mix van grafische lijnen en een warme gouden kleur. Door deze combinatie oogt het zowel modern als gezellig. Je kunt het prachtig stylen met natuurlijke en zachte materialen. Denk aan een houten dienblad en een zacht krukje. Het staat ook erg mooi met een groene plant ernaast.

Strak en industrieel

Laat jouw moderne interieur nog beter uitkomen met een strakke industriële kaarsenhouder. Deze houder heeft ook weer duidelijk grafische lijnen. De combinatie van zwart en metaal zorgt voor een stoere uitstraling. Zet er een paar witte kaarsen in om een mooi contrast te creëren. Dit past eigenlijk bij elke woonkamer!

Glazen bol

Je hoeft kaarsen niet altijd op een tafel of kastje te zetten. Je kunt ze namelijk ook ergens aan ophangen. Kijk maar eens naar deze glazen bol. Maak het touwtje vast aan een haak aan de muur of aan het plafond. Let wel goed op met kleine kinderen of huisdieren in de buurt. Het is voor de veiligheid verstandiger om er een nep kaars in te doen. Een LED kaarsje op batterijen is gelukkig ook heel sfeervol.

Romantische vogelkooi

Een ouderwets vogelkooitje straalt veel romantiek uit. Het past goed bij een landelijk of vintage interieur. Zet het naast een paar fleurige bloemen, pompoenen of andere natuurlijke elementen. Stem alle kleuren goed op elkaar af voor een mooi resultaat. Dit is leuk als decoratie op een houten dressoir of grote eettafel.

Fris en fruitig

Deze kaarsenhouders toveren toch meteen een lach op je gezicht? Het is heel origineel en ook nog eens kleurrijk. Je kunt zelf aan de slag gaan met een mes en een appel, maar je kunt zo’n houder ook in de winkel kopen. Deze zijn gewoon gemaakt van kunststof en gaan hierdoor veel langer mee.

Zelfgemaakte geurkaars

Deze geurkaars met kaneelstokjes als houder kun je eenvoudig zelf maken. Wil je weten hoe? Lees dan ons DIY artikel met het stappenplan. Het zorgt meteen voor een knusse herfst sfeer in de woonkamer. Decoreer het met een paar dennenappels of groene stukken mos voor een complete herfsttafel. Wil je alvast in de kerstsfeer komen? Dan kun je het ook versieren met kleine dennentakken en glimmende kerstballen.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply