36

de kleur Teal in een Braziliaans appartement

teal

kleur Teal in een appartement in Sao Paulo

Ook in Brazilië houden ze van kleur en ik zag daar in een appartement de kleur Teal, de kleur van 2014 volgens Flexa. Ik werd gelijk nieuwsgierig hoe ze het gebruikt hadden… en inderdaad… daar zie je direct het positieve effect van de kleur Teal. Teal is een fris groene kleur blauw die pittig oogt. Als je veel hout of steen in je interieur hebt, mixt Teal erg goed en zorgt ervoor dat de ruimte spreekt!

Dit appartement, ofwel Casa Abril is gevestigd in Sao Paulo in Brazilië . Het appartement is ontworpen door binnenhuisarchitect en eigenaar Ana Maria Queiroga. De drukke ontwerpster woont daar met haar man , haar huisdieren en haar inmiddels geboren kindje. In de woonkamer is een een muzikale hoek gemaakt, waar ze samen met haar man, de muzikant, kunnen genieten van de muziek.
Ze hebben lang gezocht naar dit appartement en hebben het daarna in 7 maanden flink verbouwd.Ze hebben o.a. de muur gestript zodat de originele stenen van 60 jaar weer tevoorschijn kwamen. In het appartement hebben ze gespeeld met opvallende kleuren en hebben ze oude met nieuwe elementen opgevuld. Het huis heeft een overvloed aan leuke details, en toont dat buiten met binnen goed te combineren is!

Wil je nog meer inspiratie over de kleur Teal? Lees dan eens mijn bericht ‘de kleur teal past in het hier en nu’, of kijk op mijn pinterest-bord Teal voor inspiratie-beelden…

de stenen muur in het appartement

de stenen muur in het appartement

de muzikale hoek van het appartement

de eethoek van het appartement

buiten en binnen als geheel

buiten en binnen als geheel

muzikale hoek

hout en blauw past goed…

Show Comments

2 Comments

  1. Bruce Zwarts 17 januari 2015
    • Petra 17 januari 2015

Leave a Reply