37

de kleur Teal past in het hier en nu

Teal is een kleur die..

mijn sfeerbeeld voor Stylink: Teal is een kleur die..

Al een poosje praat men over de kleur Teal, vooral omdat dit kleur de kleur van 2014 wordt. Tenminste.. volgens Flexa. ik heb hier laatst een blogbericht over geschreven. Pantone heeft nog niet gesproken over de kleur van 2014.. Ik wacht dus rustig af en ben zeer benieuwd!

Stylink vroeg of ik mee wilde werken aan een artikel over de trends in het interieur en de mode wat betreft de kleur Teal. Dat wilde ik maar al te graag. Ik vind het zelf altijd interessant om na te kijken hoe het komt dat zaken een trend zijn en hoe dit in het tijdsbeeld van het nu past. Zo ontdekte ik dat Teal een kleur is die goed past in het hier en nu:
* we zijn graag thuis op onze veilige plek..
* wij zijn de crisis zat en willen vernieuwen…
* we zijn de sleur moe en willen doorbreken
* we willen onze vrijheid behouden..

Teal past dus goed in ons tijdsbeeld, want Teal is een onconventionele kleur die origineel en inventief oogt. Hij lijkt een beetje te provoceren, want de kleur is goed aanwezig. Maar Teal is ook een makkelijke kleur, want het combineert eigenlijk bij alle kleuren. Heb je veel hout in huis, dan past Teal als een warm jasje: dé match.
Van emerald, de kleur van 2013, hebben we niet zoveel gehoord, maar van de kleur Teal heb ik wel andere verwachtingen. Nou ja: we zullen het zien!

teal past bij..

mijn sfeerbeeld voor stylink: teal past bij..

Ben je nieuwsgierig naar de trends van 2014.. dan moet je beslist even het artikel op Stylink lezen.
Of je kunt sfeerbeelden van Teal vinden op mijn pinterestbord Teal.

Bewaren

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply