De comeback van de beige bank

Beige bankstellen maken dit seizoen een flinke comeback! De neutrale kleur wordt niet langer gezien als saai of oubollig, maar juist als heel stijlvol. Een beige bank kan worden ingezet bij veel verschillende interieurstijlen. Van modern en Scandinavisch tot een botanische touch. Hieronder zie je 6 verschillende voorbeelden van woonkamers met een beige bankstel. Welk beeld inspireert jou het meeste?

1. Grote beige hoekbank op pootjes

Deze ruime beige bank op pootjes is ideaal voor grote gezinnen. Er is plek genoeg voor iedereen! Ondanks het grote formaat oogt het bankstel niet ‘zwaar’ in de ruimte. Dit komt door het verfijnde design en de luchtige look van de hoge pootjes. Er is meer sfeer en karakter toegevoegd door middel van de sierkussens.

2. Moderne elementenbank beige

Een licht beige hoekbank kan ook een hele moderne en minimalistische uitstraling hebben. Kijk maar eens naar het bovenstaande voorbeeld. Het is een zogenaamde elementenbank waarbij je zelf de opstelling kunt bepalen. Je kunt de losse hocker aanschuiven om een beige u-bank te creëren of een extra breed liggedeelte te maken. Dit is heerlijk voor een knusse filmavond!

3. Kleine hoekbank beige

Heb je een kleine woonkamer? Kies dan voor een kleine beige loungebank. Het neemt relatief weinig ruimte in beslag, maar zorgt wel voor optimaal comfort. Koop een bankstel met lage rugleuning zodat het niet te massief oogt. Je kunt een beige bank prachtig combineren met natuurlijke materialen zoals hout en riet. Voeg nog een paar kamerplanten toe om de rustgevende sfeer compleet te maken.

4. Compacte 3-zits bank beige

Als een Scandinavisch interieur of een retro touch je wel aanspreekt, is deze beige bank 3-zits misschien een toffe optie. De bank heeft een compact design en hoge houten pootjes. Het is mooi om dit houten element ook op andere plekken terug te laten komen. Koop bijvoorbeeld een ronde salontafel met houten onderstel of een decoratieve houten ladder.

5. Beige 2-zits bank met ronde vormen

Deze beige tweezitsbank is misschien beter te omschrijven als een Chaise Longue. Oftewel: een leunstoel met een verlengd voeteneinde. Het is een leuke toevoeging aan een leeshoek. Je kunt zowel rechtop zitten als onderuitgezakt je favoriete boek lezen. De donker beige bank heeft daarnaast sierlijke ronde vormen, wat een grote interieurtrend is op dit moment.

6. Minimalistische leren bank beige

Als afsluiter willen we deze beige leren bank met je delen. Hoewel de hoekbank beige is, is het toch een eyecatcher in de ruimte. Dit komt door de donkerbruine muur en donkere houten vloer. Het laat de lichte tint veel meer spreken.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply