36

wat zijn de kerst trends van 2014…

kersttrend van Kerst in Stijl

kersttrend romantic van Kerst in Stijl

Kerst trends van 2014

Het wordt langzaamaan donkerder, de kaarsjes worden aangestoken, de speculaas en de chocomelk staan alweer vooraan in de schappen…. December komt eraan!
In de tuincentra en op allerlei markten kun je veel kerstshows vinden. Sommige kerstmarkten spreken aan en sommige totaal niet. Maar je kunt wel steeds beter de stijlen, trends en de kleuren herkennen.

 

Trends

Om de nieuwe kersttrends zijn voor 2014 helder in beeld te krijgen, heb ik aan de twee kerst-experts van ‘Kerst in Stijl’ gevraagd wat er deze winter gaat gebeuren.
Kerst in Stijl is het bedrijf van Kim en Regina. Kim is interieurstylist en Regina is plantaardig vormgever. Zij zijn samen het hele jaar bezig met de mooiste maand van het jaar… december!

 

Duurzaamheid

Zij vertelden dat duurzaamheid steeds belangrijker wordt en dat dit steeds beter in kerstproducten terug te vinden is. Zo krijgt de pvc kerstboom een betere plek tussen de kunstbomen en wordt er veel gebruik gemaakt van led kerstverlichting.

 

Soorten kerstbomen

In het assortiment kerstbomen is ook een trend te zien. De vorige jaren zag je vooral volle bomen met veel takken. Afgelopen jaar en vooral dit jaar wordt een open boom die zo uit de natuur lijkt te komen een must have. Een boom waar je goed echte kaarsjes in kunt branden en je de versiering van alle kanten kunt bekijken.
Wil je dit jaar een besneeuwde boom, dan is de beste optie een kunstboom. Daar blijft de sneeuw mooi ‘echt’ op liggen.

 

Decoraties

Qua versiering is er een verandering aan de gang. Vroeger gebruikte je meestal een grote slinger en veel (gekleurde) kerstballen. Nu hang je vooral hangers, pegels en kralen in de boom. Ook zijn er mooie decoraties van zeep, papier, keramiek en linten te vinden. Wil je graag helemaal zelf je boom decoreren, dan zijn er allemaal leuke zelfmakers op internet te vinden. Denk bijvoorbeeld aan origami-figuren, veertjes van keramiek, mooie snoeren van houten kralen en gebreide of gehaakte ballen.

 

kerststijl

Ben je nog op zoek naar een kerststijl die bij jou past. Kijk dan even naar de 4 voorbeelden die we hieronder hebben uitgewerkt.

kerststijlkersstijl

kerststijlkerststijlBen je toch op zoek naar een andere kerststijl, kijk dan vooral eens naar de andere 7 stijlen die Kerst in Stijl voor je in beeld heeft gebracht.

Wil je nog meer kerstinspiratie, zoek je zelfmaakideetjes, shopspiratie en handige tips om aan de slag te gaan met Kerst bij je thuis. Kijk dan in mijn kerstmagazine en maak er een december-to-remember van! Je kunt ook mee doen aan de winacties!

kerstmagazine

het kerstmagazine voor kerstinspiratie, DIY en andere inspiratie..

Kerst in Stijl

Als je aan Kerst denkt, denk je aan kerstbomen… Bij ‘Kerst in Stijl’ kun je voor jezelf, je bedrijf of je winkel de mooiste innovatieve kerstdecoraties vinden. Zij zijn vooral bezig met vernieuwende en exclusieve kerstdecoraties en werken met kerstbomen, kerstkransen en kerststukken. Durf je meer, maar weet je niet waar je moet beginnen dan kunnen zij prima helpen. Wil je alles iets minder hip, dan kun je ook gewoon een stijlvolle en traditionele kerstboom bij hen vinden.

Bewaren

Bewaren

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply