10

De badplank is een musthave voor de badkamer

Met een ontspannend bad kun je stress verminderen en heerlijk ontspannen na een lange dag. Het warme water laat de spieren relaxen, badolie zorgt voor een zachte huid en lekkere geuren brengen je hoofd tot rust. Ben jij de gelukkige eigenaar van een ligbad, maar maak je nog geen gebruik van een badplank? Dan mag daar snel verandering in komen. Een badplank is namelijk een echte musthave!

Voordelen van een bad plank

Mocht je het nog niet kennen: een badplank is letterlijk een plank voor je badkuip. Je kunt de houten plank over het bad leggen en laten steunen op de zijkanten. Hoewel houten planken het populairst zijn, zijn er ook badplanken van kunststof en in toffe kleuren zoals zwart. Een aantal voordelen zijn:

  • Gemak: je hebt altijd alles binnen handbereik
  • Luxe: je kunt jouw badroutine nog uitgebreider maken
  • Comfort: maak de beleving nog comfortabeler met een drankje, wat eten, een leuk boek of een tablet
  • Sfeer: een stijlvolle badplank maakt de badkamer nog sfeervoller
  • Budget: er zijn badplanken verkrijgbaar voor ieder budget

Uitschuifbare badplank

Een standaard badplank is 90 cm breed, maar veel modellen zijn daarnaast uitschuifbaar. Zo kun je het formaat heel eenvoudig aanpassen op jouw ligbad. Super handig! Meet voor de zekerheid de breedte van jouw bad op voordat je zomaar een plank aanschaft.

Badplank eiken

Een badplank van eikenhout heeft een warme en luxueuze uitstraling. Dit komt door de kleur van het natuurlijke materiaal. In het ideale geval heeft de eiken plank organische vormen en zichtbare houtnerven. Dit zorgt voor nog meer sfeer en past perfect bij een wellness badkamer!

Houten plank bad

Spreekt een donkere eiken badplank je toch niet zo aan? Of houd je meer van een strakke en Scandinavische look? Dan kun je kiezen voor een lichte plank van de bouwmarkt. Deze kun je op maat laten zagen en zelf even goed opschuren.

Luxe badplank bamboe

In plaats van hout kun je ook eens kijken naar een bamboe badplank. Dit past perfect bij een natuurlijke badkamer met een botanische sfeer en lekker veel planten. De bovenstaande variant heeft handige vakjes voor eten en drinken.

Badplank iPad

Vind je het heerlijk om tijdens het badderen een serie of tv-programma te kijken? Koop dan een badplank met een iPad houder. Hier kun je de iPad of tablet veilig in zetten. Daarnaast blijft er genoeg ruimte over voor jouw verzorgingsproducten, een paar lekkere snacks en jouw favoriete drankje.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply