41

een poster van aluminium voor aan de wand

aluminium poster

mijn werkplek met aluminium poster van imprzzd

Het is tegenwoordig best eenvoudig om mooie foto’s te maken. Eerlijk is eerlijk… een professional maakt echt mooie foto’s. Zij onderscheiden zich door het lichtinval, de hoek waarin ze fotograferen en de scherpte. Maar inmiddels wordt het ons ook makkelijk gemaakt om mooie foto’s te maken met de digitale camera of het mobieltje. We maken tegenwoordig veel foto’s om te delen op social media. Het is flink verandert…

Er zijn allerlei apps en programma’s waarin we de lichtinval, scherpte en kleur kunnen aanpassen. Ik gebruik met mijn i phone graag de apps camera plus, want hierin kun je de foto goed aanpassen. Ik gebruik diptic als ik een collage wil maken en over als ik een tekst wil toevoegen.

Als je foto klaar is, wil je de mooiste exemplaren een leuk plekje geven in je huis… Er zijn allerlei mogelijkheden waar je de foto uiteindelijk op laat printen. Denk bijvoorbeeld aan een print op hout, (foto)papier, canvas of plexiglas. Tegenwoordig kun je je mooiste foto ook op aluminium laten printen bij imprzzd. Het is mooi en vederlicht materiaal met daarop een scherpe, verrassende scherpe afdruk.
Het is heel eenvoudig om een foto te bestellen op aluminium. Op de site van imprzzd kun je eenvoudig je foto uploaden en het snel in orde maken. Ik ben tevreden met mijn exemplaar!

aluminium poster

mijn werkplek in winterse kleuren…

Ik heb de poster ook gebruikt in mijn 3D presentatie van de kleur van 2016 de kleur ‘okergoud’. Ben je nieuwsgierig waarom ik dan de kleur blauw als basis gebruik… lees het dan het artikel de kleur van 2016 in woord en beeld. Vind jij de kleur mooi!

kleur van 2016

donker en licht… de kleur okergoud als de kleur van 2016

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply