22

Genieten in een natuurlijke badkamer

Er bestaan badkamers in veel verschillende stijlen die ook nog eens met elkaar zijn te combineren. Zo is een natuurlijke badkamer een erg populaire stijl met veel natuurlijke en frisse elementen. In een natuurlijke badkamer kom je echt compleet tot rust en ervaar je echt de natuur. Je laat de natuur echt naar binnen komen.

Ga voor groen

Voor het echte natuurlijke gevoel in jouw natuurlijke badkamer zorg je voor het juiste ‘groen’ op de juiste plekken. Zo kun je kiezen voor een grote tropische plant in de hoek of voor een aantal kleine plantjes verspreid over de badkamer. De keuze hierin is per persoon verschillend, maar het zorgt in ieder geval voor een natuurlijk gevoel. Daarnaast zorgt een plant in jouw natuurlijke badkamer voor voldoende zuurstof en voel je echt alsof je buiten staat.

Houten elementen

Door het gebruik van hout breng je helemaal het ‘buiten’ naar binnen. Denk bijvoorbeeld aan een houten wastafel of verschillende houten elementen, zoals een houten decoratietrap waar je handdoeken overheen kunt hangen. Het natuurlijke hout kun je eenvoudig terug laten komen in het interieur van jouw natuurlijke badkamer. Het straalt niet alleen warmte uit, maar ruikt ook nog lekker.

Gebruik natuursteen

Om een echt natuurlijk gevoel te creëren is het gebruik van natuursteen een musthave in jouw natuurlijke badkamer. Door de frisse kleuren en ongelijke stenen voelt het echt alsof je midden in de natuur staat. Ook kun je kiezen voor natuurlijke tegels met een stenen look of een houtlook. Zo lijkt het op echt natuursteen of hout, maar het zijn natuurlijke tegels die dezelfde sfeer met zich meebrengen.

Natuurlijke badkamer

Accessoires

Voor een complete badkamer kun je nog allerlei accessoires gebruiken. Om ervoor te zorgen dat het echt een natuurlijke uitstraling krijgt, zorg je dat de accessoires van natuurlijke materialen zijn gemaakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een rieten wasmand of een houten badplank voor over je badkuip. Daarnaast kun je kiezen voor handdoeken met een frisse kleur, zoals wit of mint. Verder is jouw natuurlijke badkamer altijd naar eigen smaak aan te kleden met vaasjes of potjes voor kaarsjes.

Een natuurlijke badkamer kun je dus zo ‘natuurlijk’ maken zoals je zelf wilt met verschillende elementen en accessoires. Een showroom is daarom de beste plek om je te laten inspireren voor een natuurlijke badkamer. Zo heeft bijvoorbeeld Laurens Badkamers in Nijverdal een recentelijk compleet vernieuwde showroom met een ruim aanbod aan badkamermeubels en sanitair. Hier krijg je advies op maat krijgen en stel je zelf jouw ideale natuurlijke badkamer samen.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply