41

Creëer jouw ultieme droomslaapkamer!

De koude maanden komen er weer aan, dit betekent dat we automatisch veel meer tijd binnen met een lekker warme kop chocomel erbij gaan doorbrengen dan buiten in de kou. Wat voelt er dan ook lekkerder aan dan in de avond op tijd naar bed gaan, heerlijk ingestopt in de dekens tegen de kou. Natuurlijk wil je er ook voor zorgen dat je slaapkamer er zo leuk mogelijk uit ziet. Het creëren van een leuke, moderne slaapkamer is niet zo moeilijk als je zou denken. Wat de meeste slaapkamers zo modern maakt zijn de frisse kleuren, de goede verlichting maar ook de perfecte accessoires. Wij zetten graag een paar handige tips op een rijtje om je een handje te helpen:

Kleur

Houdt het kleurenschema neutraal, dit zorgt namelijk voor een ontspannen en rustige sfeer. ga dus niet met vele verschillende kleuren werken zoals aan elke muur een ander kleurtje. Dit kan als een te drukke kamer overkomen wat zorgt voor een minder ontspannen sfeer.

Warme omgeving

Natuurlijk komt de warmte niet alleen van de verwarming af, ook met je interieur creëer je zelf een warmere sfeer. zorg bijvoorbeeld voor een warmere vloer met vloerkleden, hang ‘warme’ foto’s aan de muur met behulp van bijvoorbeeld de ophangsystemen van Artiteq.com of zorg met leuke accessoires voor warmte.

Accessoires

Kies de accessoires voorzichtig en ga niet met allerlei verschillende accessoires te werk. Een accent of twee is vaak genoeg in een slaapkamer. Dit zorgt dan ook voor meer rust dan wanneer je slaapkamer helemaal vol staat met verschillende dingen.

Schoonheid

Verlies niet het moderne gevoel van je slaapkamer door dat je lui bent,  houd de kamer dus schoon en fris bij. Wanneer je merkt van jezelf dat je een lui persoon bent zorg er dan voor dat je dit op tijd bijhoud zodat je dit niet eens in de zoveel tijd moet doen en er dan langer mee bezig bent. Dit gaat namelijk ten koste van jou en van je moderne slaapkamer.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply