38

#christmas countdown dag 12: rol een sneeuwman

rol een sneeuwman

het spel rol een sneeuwman

We gaan een weekend in met slecht weer, extra veel tijd dus om samen een spel te spelen. Ken je het spel rol een sneeuwman? Mooi, dan valt er wat uit te leggen!

wat heb je nodig:

– een speelkaart om (pdf rol een sneeuwman) uit te printen
– een schaar
– een dobbelsteen
– een potlood
– kopje chocomelk of thee en een kerstkransje

hoe speel je rol een sneeuwman:

Zet een kopje thee of maak warme chocomelk en leg alles klaar op tafel. Print de pdf uit met je printer en knip het blad door de helft. Nu kun je al met 2 personen spelen :-). De jongste speler mag beginnen. Rol om de beurt de dobbelsteen en teken aan je sneeuwman de juiste attributen. Als je bijvoorbeeld de 6 rolt teken je een bezem, rol je de 4 dan mag je de sjaal tekenen en ga zo maar door. Diegene die het eerste de sneeuwman helemaal klaar heeft, heeft dit potje gewonnen..

Hou je van spelletjes spelen kijk dan eens naar het spel santa says, wie ben ik, kerstbomen memory of kerstboter kaas en eieren
Zoek je nog meer kerstinspiratie, volg dan mijn blog, want deze weken zet ik als aftelkalender iedere dag een een kerstactiviteit op mijn blog. Je kunt ook mijn pinterestbord kerst 2015 volgen. Of je kunt de bloggers DIY countdown van badschuim volgen. daar werk ik ook aan mee 🙂 Ook daar zijn echt leuke kerst zelfmakers!

rol een sneeuwman

spel spelen…

rol een sneeuwman

de pdf om het spel rol een sneeuwman uit te printen

Show Comments

2 Comments

  1. Ceciel 21 december 2015

Leave a Reply