6x leuke nachtlampjes voor naast je bed

Een leuk nachtlampje naast bed mag eigenlijk niet ontbreken. De verlichting brengt sfeer in de slaapkamer en is daarnaast erg praktisch. Je hoeft in de vroege ochtend niet direct het grote licht aan te doen en kunt ‘s avonds nog een boekje lezen. Wil jij een nieuw nachtlampje kopen, maar weet je nog niet welke stijl je aanspreekt? Doe dan inspiratie op aan de hand van dit artikel. Er staan 6 toffe nachtlampjes op een rij. We zijn benieuwd naar jouw favoriet!

1. Stylish wit bureaulampje

Wil je de lamp hoofdzakelijk gebruiken als leeslamp? Koop gerust een mooie bureaulamp voor op je nachtkasje. Er zijn veel exemplaren verkrijgbaar met een stijlvol design. Hierboven zie je een witte bureaulamp die je gemakkelijk kunt verstellen. Richt het licht op je boek of juist naar beneden voor een zachter effect. Dit soort lampen zijn ook goed te gebruiken als nachtlampje voor je kind. Wanneer je kiest voor een kinderlijk thema of te felle kleur, kun je er al gauw op zijn uitgekeken. Een neutrale bureaulamp past bij iedere leeftijd en slaapkamerstijl.

2. Vintage nachtlampje

Ben je dol op een retro of vintage look? Duik dan eens de kringloopwinkel in en ga op zoek naar dit soort pareltjes. De bovenstaande nachtlamp heeft een prachtige vintage look. Natuurlijk zijn er ook nieuwe lampen te koop in dezelfde stijl, maar deze zijn een stuk prijziger.

3. Leuke nachtlamp met gaas

Ook heel trendy: een tafellamp met gaas als nachtlampje. Eigenlijk komen deze lampen nog beter tot hun recht zonder snoer. Kijk dus even of het nachtlampje draadloos verkrijgbaar is. Zogenaamde touch lampen kun je aan- en uitzetten zonder schakelaar. Kun je alleen een variant met snoer vinden? Zet het gaas dan niet direct voor een stopcontact zoals op de bovenstaande afbeelding. Dit leidt namelijk af van het mooie ontwerp.

4. Gouden of koperkleurige nachtlampen

Voor een chique touch schaf je goud- of koperkleurige bedlampjes aan. Dit is echt een eyecatcher op jouw nachtkasje! Het oogt nog luxer als je het combineert met beige of donkerblauwe muren.

5. Wandlamp als nachtlampje

Ook dit is een prachtige nachtlamp voor in een slaapkamer voor volwassenen. Het ziet er heel stijlvol en elegant uit. Bovendien blijft er meer ruimte vrij op het tafeltje of kastje dat naast het bed staat.

6. Hoofdbord met ingebouwde nachtlampjes

Wil je jouw slaapkamer omtoveren tot een luxe hotelkamer? Verwerk dan een stopcontact en nachtlampje met bewegingssensor in het hoofdbord. Ingebouwde bedlampjes zijn praktisch en stijlvol tegelijkertijd!

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply