5 natuurlijke elementen in huis

5 natuurlijke elementen

een woonstijl met natuurlijke elementen via

het element wol

Wol geeft een warm en geborgen gevoel en past bij alle jaartijden en in ieder interieur. Hoe heerlijk is het om op een wat koelere dag onder een kleedje te kruipen, of je voeten op een kleedje neer te zetten. Je kunt weer allerlei prachtige bollen wol vinden om de mooiste accessoires voor in huis te maken. Voor een leuk aanbod kun je hier kijken of hier

5 elementen in huis

wol in huis via

het element hout

Hout past goed in ons interieur, je ziet het dan ook veel in huis. Van hout kan van alles gemaakt worden zoals tafels, stoelen, kasten en vloeren. Hout heeft een warme uitstraling en geeft een natuurlijke warme look. Hout past eigenlijk bij iedere woonstijl, omdat houtkleur  goed matcht met (bijna) alle kleuren. Als je meubels hebt van veel verschillende houtsoorten, kun je dit verbinden met een kleur blauw. Blauw haalt hout mooi op en laat het hout stralen. In 2017 is Denim Drift een mooie blauw kleur die goed past bij hout. Hier kun je tips over het gebruik van de kleur Denim Drift lezen.
In de woonkamer heb je veel verschillende kasten nodig, zoals een boekenkast, een tv kast, een dressoir of een handige teak buffetkast voor je serviesgoed.

5 natuurlijke elementen

een teakhouten kast als natuurlijk element via

het element glas

Glas is een materiaal dat we veel gebruiken. We drinken eruit, we gebruiken het als vazen, windlichten, of stolpen, maar we gebruiken het ook in de ruimte als deuren of wanden. Glas brengt veel licht in huis en daarom gebruiken we het veel.

glas in huis

glas in huis via

het element natuurlijk groen

Met kamerplanten creeeer je het beste een natuurlijke sfeer in huis. We houden gelukkig weer van kamerplanten en er zijn veel mogelijkheden om ze een plekje te geven. Je kunt ze gewoon bij elkaar zetten, maar je kunt ze ook ophangen of verwerken in een wand. Planten brengen rust en zorgen voor meer zuurstof, dubbelblij dus.

element groen in interieur

planten in mijn huis

het element riet

Mooie accessoires van riet zijn niet meer weg te denken uit ons interieur. De accessoires gemaakt van riet geeft ene zachte en sfeervolle uitstraling die goed matcht bij hout en kamerplanten. Eigenlijk kun je het wel de finishing touch noemen. Mooi!

element riet in interieur

manden voor in huis via

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

  1. Heel gaaf! Zelf vind ik ook dat betonlook hierbij past ondanks dat dit de ruimte een iets donkere uitstraling geeft. Wanneer je het goed combineerd met je overige interieur komt het echt heel goed tot zijn recht. Bedankt voor het toevoegen van de foto’s, heeft mij weer extra inspiratie gegeven om binnenkort de boel weer eens te verbouwen ­čÖé

    • Dag Vivian,
      Ha… je hebt gelijk… die hoort er eigenlijk ook bij. Het is meer dat het een gemaakt product is, maar dat is glas ook?. Beton is erg robuust en past er dus goed bij… zal eens kijken of ik een mooi Bells kan vinden?